چهارشنبه 18 شهریور 1405

روسیه به دنبال حذف دلار از قیمت‌گذاری فلزات اساسی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
روسیه به دنبال حذف دلار از قیمت‌گذاری فلزات اساسی

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، وزارت صنعت و تجارت روسیه پیشنهاد کرده تا موقتاً برای تولیدات فولاد و مواد اولیه در این کشور قیمت‌گذاری دلاری کنار گذاشته شده و روبل جای آن را بگیرد؛ پیش‌بینی می‌شود این اقدام شرایط را برای صنایع روس بهتر کند.

وزارت صنعت روسیه می‌گوید در شرایط کنونی شاهد تغییر در ساختار تقاضا در بازار جهانی انرژی، مواد اولیه و فلزات هستیم که این مسئله معمولا موجب افزایش قابل توجه قیمت‌ها می‌شود. بنابراین قیمت مواد اولیه نظیر سنگ آهن و زغال‌سنگ بالا مانده و انتظار می‌رود قیمت آلومینیوم و مس هم تحت تأثیر نوسانات ارزی قرار گیرد.

وزارت صنعت روسیه می‌گوید در چنین شرایطی لازم است تا با کنار گذاشتن قیمت‌گذاری به دلار برای مواد اولیه و تولیدات فلزی عملکرد بدون اختلال صنایع تضمین شود.

در این بیانیه آمده است این مسئله جلوی افزایش قیمت کالاهای اساسی، مواد اولیه و نهایتاً محصولات نهایی را در بازار داخلی خواهد گرفت.

این اقدام همچنین راه را برای حفظ روند سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و ساخت تأسیسات منطقه‌ای و فدرال را هموار می‌کند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید روسیه حذف دلار قیمت‌گذاری تحریم فلز اساسی دلار روبل وزارت صنعت تجارت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است