دوشنبه 23 تیر 1404

روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه!

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از 14 کیلوگرم محلول شیشه، خبر داد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ ابراهیم حاجی‌حسینلو، فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اظهار کرد: مأموران پلیس فرودگاه کرمان حین چک و کنترل مرسولات اداره پست مرکزی کرمان، به 3 قوطی روغن زیتون مشکوک می‌شوند.

وی ادامه داد: با توجه به ظن کارکنان پلیس فرودگاه در خصوص احتمال جاسازی مواد مخدر در این قوطی‌ها و با بهره‌گیری از دستگاه‌های کمک بازرسی و بررسی دقیق‌تر مرسوله روغن زیتون و در نهایت تصمیم به بازگشای مرسوله با حضور نماینده اداره پست گرفته شد.

جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر / کشف 60 کیلو هروئین و شیشه

این مقام انتظامی تصریح کرد: پس از باز نمودن این مرسوله مقدار 14 کیلو 700 گرم محلول شیشه جاسازی شده در قوطی‌های روغن زیتون، کشف و ضبط شد.

حاجی‌حسینلو ضمن تأکید بر لزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاقچیان مواد مخدر و حفظ ثبات و امنیت در خطوط هوایی، خاطرنشان کرد: ارسال‌کننده مرسوله شناسایی و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و اقدامات قانونی لازم صورت گرفته است.