رونق تولید
رونق تولید
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع موانع تولید و تامین سرمایه در گردش تولید کنندگان از اهمیت زیادی برای تحقق شعار سال برخوردار است.
محمد رضا شاهوزهی با بیان اینکه شعار سال باید به عنوان یک نقشه راه مدنظر مردم و مسئولان قرار گیرد، گفت: تولید محصولات با رویکرد دانش بنیان، اقتصاد ایران را متحول می کند.
گرگان - ایرنا - عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: دولت مردمی سیزدهم با اعلام قیمت 115 هزار ریال برای خرید هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری امیدواری فعالیت بیشتر گندمکاران در تامین امنیت غذایی کشور را دو چندان کرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه 1401 احکام مناسبی برای تحقق منویات رهبری در بحث حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغالزایی وجود دارد که مسئولین اجرایی به شایستگی از تمام ظرفیت آن استفاده کنند.
تهران - ایرنا - رییس دانشگاه فرهنگیان می گوید: با تقویت زیرساخت های آموزشی و رویکرد فنی حرفه ای و مهارت بنیان، آمادگی برداشتن گامهای بلند و خیز بزرگ به سمت تحقق شعار سال و منویات معظم له را داریم.
رئیسجمهور در نخستین جلسه هیات دولت در سال 1401 گفت: قدردان اعتماد رهبر معظم انقلاب به رویکردها و تلاشهای دولت هستیم.
رئیس جمهور در نخستین جلسه هیات دولت در سال 1401، اظهار داشت: رئیس جمهور تاکید کرد: تولید محوریترین و اکسیر شعار سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» است. باید تمام تلاش خود را برای رونق تولید با محور دانشبینان و اشتغالزا بودن به کار بگیریم. همه اعضای دولت موظف هستند در فواصل منظم یک یا دو ماهه گزارش عملکرد خود در تحقق شعار سال را ارائه دهند.
وجود برخی مشکلات در تامین زمین و تسهیلات نهضت ملی مسکن، نیازمند تشکیل هفتگی شورای عالی مسکن به ریاست رئیسجمهور است تا شاهد تحقق وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در چهار سال باشیم.
میثم مهرپور؛ کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی درباره نامگذاری سال جدید با عنوان تولید اشتغال آفرین و دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب نیز در سخنانشان به این موضوع اشاره داشتند تولید مقولهای است که مهمترین مسائل اقتصادی کشور مانند بیکاری، درآمد سرانه و رشد اقتصادی با رونق تولید حل میشود که این موضوع نشان دهنده اهمیت مقوله تولید...
نامگذاری شعار سال جدید از سوی رهبر انقلاب تحت عنوان تولید، دانشبنیان و کارآفرین، اکسیر رهایی بخش کشور از اقتصاد تک محصولی است و تولید مبتنی بر دانش بنیان علاوه بر تحقق اشتغال پایدار، رافع گره های اقتصادی کشور است.
نماینده مجلس گفت: با توجه به نیاز فزاینده ای جوامع بشری به تغذیه سالم و لزوم استفاده بهینه از منابع موجود، می طلبد که ما به سمت مجموعه های دانش بنیان در حوزه کشاورزی گام برداریم.