سه‌شنبه 25 شهریور 1404

ریل‌گذاری مسیر توسعه با مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح انجام می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ریل‌گذاری مسیر توسعه با مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح انجام می‌شود

ایران قوی در کنار مجلس قوی به دولتی قوی نیازمند است که بتواند برای حل مشکلات مردم برنامه‌های عملی و قابل اجرا داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ انتخابات صحنه مشارکت سیاسی و نمود توسعه یافتگی است و در این میان ریل گذاری مسیر توسعه و برون رفت از وضع کنونی تنها با مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح انجام خواهد گرفت، که موجب روی کار آمدن مسئولینی کارآمد در گام دوم انقلاب خواهد شد.

ایران قوی در کنار مجلس قوی به دولتی قوی نیازمند است که بتواند برای حل مشکلات مردم برنامه‌های عملی و قابل اجرا داشته باشد و در این بین مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح می تواند روند حرکت به سمت توسعه را تسریع کند.

تبلیغات مسموم شبکه‌های غربی و معاند و همچنین کاسبان انتخابات در داخل و خارج کشور مبنی بر عدم حضور در انتخابات، بر نقش نخبگان در بصیرت افزایی و کمک به مردم در شناخت کاندیدای اصلح و توانمند کند و از آنجا که نخبگان نقش مهمی در تنویر افکار عمومی و آگاهی بخشی به جامعه دارند؛ اکنون بیش از هر برهه تاریخی دیگر باید به نقش آفرینی بپردازند تا از طریق بصیرت افزایی به جامعه ضمن تشویق مردم به حضور حداکثری در میدان انتخابات، زمینه را برای روی کار آمدن دولتی قوی در ایران قوی فراهم آورد.

انتخابات 28 خرداد؛ میدان مبارزه برای برون رفت از وضع موجود و تلاش برای ایجاد وضع مطلوب است لذا نخبگان به ویژه جوانان نخبه از طریق ابزارهایی که در اختیار دارند مانند افسران جنگ نرم، میدان مبارزه را هدایت و راهبری کنند و سلیمانی وار در راستای حمایت و پشتیبانی از جمهوری اسلامی گام بردارند. تا کشور به دستان نااهلان اداره نشود.

انتخابات صحنه رقابت است اما این صحنه نباید به صحنه رقابت زر و زور و تزویر بدل شود چرا که رقابت ناسالم ویروسی کشنده است که جامعه را نابود می کند. لذا مردم باید به این آگاهی دست یابند تا با انتخاب صحیح خود؛ مانعی برای کاسبان انتخابات و اصحاب زر و زور و تزویر باشند.

با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با نمایندگان مجلس، همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیان میدارند نتیجه حضور در انتخابات برای آینده است لذا تنها راه برون رفت از وضع کنونی روی کار آمدن دولتی با برنامه، هدفمند و کارآمد است که بتواند برنامه های خود را جامه عمل بپوشاند. از همین رو همه آحاد جامعه در نتیجه انتخابات مسئولند.

شورای شهر و روستا مبدا تحولات عظیمی هستند که با برنامه می توانند توسعه پایدار را در روستاها و شهرها رقم بزنند. ایشان افزودند انتخاب شورای جوان و حزب الهی با ایده و با تفکر خلاق و برنامه دار در کنار انتخاب دولتی جوان و حزب الهی می تواند توسعه را در ابعاد مختلف برای جامعه به ارمغان آورد.

رسول صفی‌زاده، نخبه و پژوهشگر مسائل سیاسی هرمزگان

انتهای پیام /