رییس باشگاه بارسلونا تایید کرد؛ «ستین» به دامان طبیعت بازگشت

تهران - ایرنا - رییس باشگاه بارسلونا تایید کرد که «کیکه ستین» پس از شکست تحقیرآمیز بارسا برابر بایرن مونیخ، از مسوولیتهای خود روی نیمکت آبی اناریها معاف شده است.
مرد اسپانیایی در ژانویه و به دنبال برکناری «ارنستو والورده» هدایت آبی اناریها را عهدهدار شد.
ستین علاوه بر این در کسوت سرمربی بارسا، لالیگا را نیز تسلیم حریف سنتی یعنی رئال مادرید کرد و از آن پس هدف انتقادها و سیل مشکلات خارج از زمین قرار گرفت.
افت اخیر بارسلونا تا اندازه زیادی با درخشش «لیونل مسی» جبران شد اما حتی استیصال مرد آرژانتینی نیز بارها در انظار دیده شده و دیگر تاثیر گذشته را ندارد.
کالبد شکافی رختکن بارسا درست بعد از به صدا درآمدن سوت پایان دیدار لیسبون و تحقیر دوباره بارسا در اروپا آغاز شد.
«جرارد پیکه» نیز در پایان این دیدار گفت که «بارسلونا به آخر خط رسیده است. این نه اولین بار است، نه دومین بار و نه حتی سومین بار؛ ما در مسیر درستی قرار نداریم.»
*س_برچسبها_س*