دوشنبه 3 شهریور 1404

زمان ورود اتوبوس های جدید به پایتخت مشخص شد

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
زمان ورود اتوبوس های جدید به پایتخت مشخص شد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از ورود 2000 اتوبوس جدید به پایتخت تا پایان سال‌جاری خبر داد.

مهدی علیزاده در مورد برنامه شرکت واحد اتوبوسرانی در سال جدید گفت: با همت مدیریت شهری و با توجه به بودجه‌ای که شورای شهر تهران برای سال جاری برای خرید و اورهال اتوبوس‌های پایتخت مصوب کرده است، در نظر داریم براساس برنامه‌ریزی های صورت گرفته، 2000 دستگاه اتوبوس از تولید کنندگان داخلی تا پایان سال خریداری کنیم.

وی با بیان اینکه این ناوگان جدید و نو در راستای ارتقاء کیفیت خدمات رسانی به مردم به کار گرفته می‌شود، افزود: پیش نویس قرارداد نهایی با 2 شرکت داخلی در حال تهیه است و این شرکت‌ها برای تأمین اتوبوس‌ها به ما قول دادند که می‌توانند 2000 دستگاه اتوبوس را تا پایان سال‌جاری به شهرداری تهران تحویل دهند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مورد زمان‌بندی تحویل این 2000 اتوبوس جدید گفت: زمان‌بندی مشخص است؛ اما با توجه به نوسانات و... ممکن است به تعویق بیفتد؛ اما قول دادند به محض آماده شدن اتوبوس‌ها، آنها را سریعا تحویل شهرداری تهران بدهند.

علیزاده در مورد تعمیرات اساسی اتوبوس های موجود در تهران نیز گفت: اورهال 500 اتوبوس تا پایان شهریور انجام خواهد شد و این اتوبوس‌ها به نوبت تعمیر شده و بعد از آن برای سرویس دهی به مردم وارد ناوگان می‌شوند.