سه‌شنبه 17 شهریور 1405

زمین‌خوار مریوانی به لانه لک‌لک‌های مهاجر هم رحم نکرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
زمین‌خوار مریوانی به لانه لک‌لک‌های مهاجر هم رحم نکرد

سنندج - ایرنا - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان از تخریب و قطع درختان جنگلی در روستای قلقله این شهرستان که لانه لک‌لک‌های منطقه بود خبر داد.

شاهرخ محمودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بعد از انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر تخریب اراضی ملی و قطع درختان جنگلی در روستای قلقله بلافاصله نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بازدید اولیه نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی از منطقه تخریب، تصرف و قطع درختان جنگلی را مشاهده کرده و سپس اقدام به مختصات برداری، مستندسازی و انجام مطالعات میدانی کردند.

رییس اداره منابع طبیعی مریوان یادآور شد: پس از تحقیقات انجام شده مشخص شد تخلف انجام شده توسط یکی از اشخاص ساکن روستای قلقله با هویت معلوم صورت گرفته که تخریب، تصرف و قطع درختان جنگلی را به مساحت چهار هزار متر مربع انجام داده است.

وی اضافه کرد: منطقه تخریب شده و درختان جنگلی قطع شده مکان لانه لک‌لکهای این منطقه بود که هر ساله در بالای این درختان اقدام به لانه سازی می کردند و با این اقدام شخص متخلف لانه این پرندگان از بین رفت.

محمودی گفت: پرونده شخص متخلف بعد از تکمیل مراحل اداری به مراجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی ارسال شد و مجازات تعیین شده برای این متخلف بر اساس نرم جدید مجازات محاسبه خواهد شد.

وی افزود: از همشهریان، دلسوزان طبیعت مریوان و همیاران همیشه همراه خواهشمندیم گزارشات تخریب، تصرف، قطع درختان جنگلی و ذغال گیری از در درختان جنگلی را به واحد حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اطلاع داده تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار بگیرد تا باهمیاری همدیگر بانی نجات جنگلها از دست سود جویان باشیم.

از مساحت 2 میلیون و 937 هزار هکتاری استان کردستان، بیش از 60 درصد آن شامل یک میلیون و 587 هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می‌دهد.

از مجموع 193 هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان مریوان 97 هزار هکتار آن را جنگل و 96 هزار هکتار مراتع را تشکیل می‌دهد، شهرستان مرزی مریوان با 153 هزار نفر جمعیت در فاصله 120 کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*