سه‌شنبه 24 تیر 1404

زنجیره تامین خودرو در حال ورشکستگی به دلیل کمبود نقدینگی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
زنجیره تامین خودرو در حال ورشکستگی به دلیل کمبود نقدینگی

عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن گفت: به دلیل کمبود نقدینگی، زنجیره تامین ورشکست خواهد شد باید به جای تامین ارز به خودرو‌های دست دوم به زنجیره تامین تزریق شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - محمد رضا نجفی منش رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور در نشست خبری امروز خود با اشاره به اینکه اکنون در شرایط خطیری قرار گرفته ایم، گفت: قبل از جنگ تحمیلی اخیر، قطعه سازان با مشکلاتی روبرو بودند اما اکنون با موضوع تعدیل نیرو در واحدهای قطعه سازی روبرو شده اند.

نجفی منش بیان کرد: در نظرسنجی از 60 قطعه ساز مشخص شده است که واحدهایی تعدیل نیرو انجام داده و یا در حال تعدیل به خاطر کمبود نقدینگی و وصول مطالبات از خودروسازان هستند.

وی با اشاره به جلسه امروز قطعه سازان با معاون برنامه ریزی وزارت صمت گفت: مشکلات قطعه سازان را بیان کردیم که باید جلوی بحران در قطعه سازی را بگیریم قطعه سازان برای تربیت و آموزش نیرو و تجهیز واحدهای تولیدی بسیار هزینه کردند بای راهکاری اندیشیده شود.

کمبود نقدینگی علت ورشکستگی زنجیره تامین خودرو

مهدی مطلب زاده عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودروی کشور در ادامه این نشست با اشاره به کاهش تولید قطعه سازان گفت: اگر نقدینگی تزریق نشود و مشکلات ادامه یابد احتمال دارد تا پایان شهریور 400 هزار نفر از 550 هزار نیروی شغل در این صنعت تعدیل شود.

وی ادامه داد: با ادامه این روند کمبود نقدینگی، زنجیره تامین ورشکست خواهد شد باید به جای تامین ارز به خودروهای دست دوم به زنجیره تامین تزریق شود.

مطلب زاده اضافه کرد: خودروهای کارکرده به خاطر مشکلات تنوع به طور قطع در قطعات مشکلاتی را برای خریداران به وجود خواهد آورد.