دوشنبه 3 شهریور 1404

زیدآبادی: «سوپرانقلابی‌های» محترم! روزهای تلخی در پیش دارید

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
زیدآبادی: «سوپرانقلابی‌های» محترم! روزهای تلخی در پیش دارید

تغییر نام کوچه اختر به بصیرت هیچ اثرِ عملی و روانی در پی ندارد و فقط نوعی لجبازی و رفتار کودکانه را به نمایش می‌گذارد.

  • احمد زیدآبادی، فعال سیاسی نوشت:
  • تغییر نام کوچه اختر به بصیرت هیچ اثرِ عملی و روانی در پی ندارد و فقط نوعی لجبازی و رفتار کودکانه را به نمایش می‌گذارد.
  • فقط شاید این پرسش را برای برخی مطرح کند که در این وانفسای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی، تغییر نام یک کوچه به چه منظوری صورت گرفته است؟ به نظرم ماجرا به تغییر نام خیابان "شیخ نمر" در مشهد مربوط باشد!
  • تغییر نام شیخ نمر ظاهراً چندان واکنشی برنیانگیخت و حساسیتی پدید نیاورد. از این رو، اگر فرض کنیم که اعضای شورای شهر تهران با تغییر نام کوچه اختر به بصیرت، خواسته‌اند توجه "سوپرانقلابی‌ها"ی حامی خود را به تغییر نام خیابان شیخ نمر جلب کنند، خیلی هم بیراه نخواهد بود!
  • تغییر نام شیخ نمر تازه اول کار است. نام خالد اسلامبولی هم قاعدتاً در صفِ انتظار برای تغییر قرار می‌گیرد و چه بسا حتی اشاره به نام شیخ عیسی قاسم در رسانه‌ها هم ممنوع اعلام شود. بنابراین، «سوپرانقلابی‌های» محترم، روزهای تلخ و دردناکی در پیش دارند و تغییر نام کوچه اختر، از این جهت کمکی به آنها نمی‌کند!

بیشتر بخوانید:

21220

کد خبر 1752533