شنبه 25 اسفند 1403

ساخت 35 مدرسه در استان تهران آغاز شده است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ساخت 35 مدرسه در استان تهران آغاز شده است

تهران - مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در حوزه زیرساخت، ساخت 35 مدرسه آغاز شده که 11 مورد آن در حال اجرا است.

تهران - مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در حوزه زیرساخت، ساخت 35 مدرسه آغاز شده که 11 مورد آن در حال اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف بهارلو، صبح شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران که با حضور مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در استانداری تهران برگزار شد، طی سخنانی از اقدامات گسترده آموزشی در منطقه شهر قدس خبر داد و گفت: این اقدامات پس از دستورات رئیس‌جمهور ایران، مسعود پزشکیان، و در پی سفر او به این منطقه انجام شده است.

به گفته بهارلو، شهر قدس به‌عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده و پروژه‌های متعددی برای بهبود کیفیت آموزش و زیرساخت‌های مدارس در این منطقه به اجرا درآمده است.

او از تهیه اطلس جامع دانش‌آموزان، تحلیل وضعیت آموزشی، و شناسایی مدارسی با تراکم بالا برای ساخت مدارس جدید سخن گفت.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران همچنین گفت: 100 مدرسه در طرح تراز سند تحول بنیادین قرار گرفته و طرح‌هایی مانند سواد دیجیتال و حمایت از دانش‌آموزان ابتدایی اجرا شده است.

وی گفت: در حوزه زیرساخت، ساخت 35 مدرسه آغاز شده که 11 مورد آن در حال اجرا است. این پروژه‌ها با مشارکت مردمی پیش می‌روند و مدیران و معلمان نقش محوری دارند.

بهارلو همچنین از برگزاری کارگاه‌های آموزشی، استفاده از فناوری واقعیت مجازی، و جشنواره‌هایی برای بهبود محیط‌های یادگیری خبر داد.

او ضمن قدردانی از رئیس‌جمهور، این اقدامات را گامی برای آینده‌ای روشن در نظام آموزشی ایران توصیف کرد.