ساخت 71 واحد مسکونی برای محرومان توسط کمیته امداد و سپاه نهاوند
توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و سپاه ناحیه نهاوند تعداد 71 واحد مسکونی برای محرومان ساخته شده و تحویل آنها می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان؛ سرهنگ علی مختاری، فرمانده سپاه نهاوند در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: سپاه در راستای محرومیت زدایی اقدام به ساخت منازل مسکونی برای افراد نیازمند می کند که توسط گروه های جهادی و بسیج سازندگی احداث می شوند.
وی اظهار داشت: در دو سال گذشته 8 واحد مسکن برای محرومین توسط سپاه ساخته شده است و در اختیار آنها قرار گرفته است.
مختاری افزود: گروه های جهادی همچنین بیش از 50 واحد مسکونی را در مناطق مختلف شهرستان که مربوط به محرومین تحت پوشش نهادهای حمایتی بوده اند مرمت و تعمیر کرده اند.
وی ادامه داد: امسال ساخت 15 واحد با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن در برنامه داریم و تمام تلاش ما این است که تا پایان سال تحویل داده شود.
فرمانده سپاه نهاوند گفت: بسیجیان در عرصه های مختلف و در همه کارهای عمرانی حضور فعال دارند و اردوهای جهادی نیز تا پایان سال ادامه خواهد داشت که یکی از عرصه ها ساخت مسکن برای محرومان است.
محمد مرادی مدیر کمیته امداد نهاوند نیز در این خصوص گفت: 138 خانوار در سطح شهرستان شناسایی شده اند که یا مسکن ندارند یا منازل آنها نیاز به نوسازی و بهسازی دارد.
وی اظهار داشت: براساس تفاهمی که با اداره کل شده است تعداد 56 واحد سهمیه به شهرستان داده شده است تا انجام شود.
مرادی افزود: بر این اساس مبلغ 60 میلیون تومان به صورت بلاعوض به این عزیزان پرداخت می شود و مبلغ 50 میلیون تومان هم به صورت وام قرضالحسنه به انها پرداخت می شود.
وی بیان کرد: همچنین توسط بنیاد مسکن هم مبلغ 100 میلیون تومان به انها پرداخت می شود و سعی داریم تا پایان سال این 56 واحد را به صاحبان تحویل دهیم.
5300 خانوار تحت پوشش کمیته امداد در نهاوند هستند.
انتهای پیام /