چهارشنبه 16 مهر 1404

سازمان امور عشایر ایران نه تنها حذف نمی‌شود، بلکه باید قوی‌تر هم بشود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سازمان امور عشایر ایران نه تنها حذف نمی‌شود، بلکه باید قوی‌تر هم بشود

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: اصلاحات ساختاری در وزارت جهاد کشاورزی و امور عشایر همچنان مورد تاکید است و سازمان امور عشایر ایران حذف نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با انتشار پیامی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «ایکس»، ضمن اعلام حمایت از جامعه عشایری و کشاورزان کشور، بر لزوم رعایت جنبه‌های قانونی، کارشناسی و نظر دستگاه‌های تخصصی ذی‌ربط در هرگونه تصمیم‌گیری این سازمان تأکید کرد.

وی در این پیام، ویدئویی کوتاه از سخنان صریح خود درباره موضوع اصلاحات ساختاری در وزارت جهاد کشاورزی و امور عشایر را نیز منتشر کرده است و اعلام کرد: درست است که چابک‌سازی همواره مورد تاکید قوانین و از برنامه‌های مهم دولت است، اما سه معیار اصلی تشخیص این مهم؛ حکم قانون، نگاه کارشناسی و نظر دستگاه‌های تخصصی ذیربط است.

رفیع‌زاده ادامه‌داد: بر اساس سه معیار مذکور، نه‌تنها سازمان امور عشایر ایران حذف نمی‌شود بلکه باید قوی‌تر هم بشود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اصلاح ساختارها و تصمیمات اداری، صرفاً بر پایه نظرات کارشناسی دستگاه‌های تخصصی و در چارچوب قوانین و مقررات انجام خواهد شد.