سازمان بازرسی
سازمان بازرسی
رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمریبگیر تأمین اجتماعی تهران گفت: سال آینده سازمان تامین اجتماعی با کسری بودجه 214 هزار میلیاردی مواجه می شود.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی و بخشودگی جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر حاکی از میزان اهمیت وحدت ملی و جلوگیری از انفصال اجتماعی و فرهنگی است.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی و بخشودگی جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر حاکی از میزان اهمیت وحدت ملی و جلوگیری از انفصال اجتماعی و فرهنگی است.
نایبرئیس شورای شهر تهران از برگزاری جلسات ویژه با رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و وزیر کشور در ارتباط با مدیریت یکپارچه شهری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دولت و مجلس موافق اجرای این طرح هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بارش سنگینترین برف تهران در یک دهه اخیر، باعث شد تا بار دیگر شهرداری تهران با بسیج تمامی نیروهای خود و البته همکاری شهروندان بتواند بهترین خدمات را در حد توان خود به شهروندان ارائه کند. در همین رابطه سخنگوی شهرداری تهران نخستین مسئولی بود که ضمن انجام بازدید از تمام ستادهای برفروبی از آماده باش کامل این مجموعهها در اولین ساعات بارش برف در...
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور میزان اثربخشی عملکرد این سازمان در 10 ماهه اول امسال را تشریح کرد و گفت: 14590 میلیارد تومان در حوزه وصول مبالغ فرار مالیاتی اثربخشی صورت گرفت.
مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه هیچ یک از معابر پایتخت یخزدگی ندارد، گفت: شهرداری آمادگی خود را برای بارش برف چهارشنبه حفظ خواهد کرد.
رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق در پاسخ به سوال خبرنگار پارلمانی «دنیایاقتصاد» مبنی بر اینکه آیا سقف لایحه بودجه1402 در کمیسیون تلفیق افزایش یافته است، خبر داد: بر اساس آنچه تاکنون در این کمیسیون تصویب شده یعنی اعطای مجوز برای واردات خودرو و انواع ماشینآلات و همچنین افزایش 2هزار میلیارد تومانی اوراق مالی - اسلامی سقف درآمدها افزایش پیدا کرده است.
اعضای شورای شهر تهران تعرفه استفاده از مراکز ورزشی شهرداری تهران را برای سال 1402 افزایش دادند.
ظاهرا در یک زمستان معمولی - نه همچون زمستانهای سخت اروپا - مدیران پایتخت آچمز شدهاند.
اردبیل - ایرنا - قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور شفافیت را حق مردم و تکلیف حاکمیت عنوان کرد و گفت: رفع تعارض و ایجاد شفافیت در امور کلید واژه موفقیت هر سازمان است.