جمعه 6 شهریور 1405

سازمان بهزیستی

سازمان بهزیستی

وب‌گاه خبر آنلاین

جماران نوشت: مرتضی محمدخان، وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت دوم آیت الله هاشمی گفت: آیت الله خیلی کنجکاو بود تمام بازدیدهایی که می رفتیم سوال می کرد رفته بودن ترکیه با اوزال. قبلاً اوزال مسئول وزارت حمل و نقل بوده و تمام مسائل وزارت آنجا را بلده بعد در یک بندری از اوزال عمق آب را پرسید و اوزال بلد نبود و مدیر کل آمد و دستپاچه شدند و ایشان گفتند این کشتی چند تن است و ایشان گفتند این...

وب‌گاه عرشه آنلاین

در لایحه بودجه 1402 مبلغ 333 میلیون یورو از طریق شرکت ملی نفت ایران به تامین مسکن مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی اختصاص یافته است.

وب‌گاه خبر آنلاین

بهداشت نیوز نوشت: مشکلات جوی و سرمای هوا می‌تواند مشکلات بهداشتی و بیماری‌های کلیوی را تشدید کنند؛ به همین دلیل مراقبت از کلیه‌ها در فصل سرما نیازمند توجه بیشتر است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

افزایش 6 برابری قیمت تریاک بسیاری از معتادان را به ترک مواد مخدر روی آورده است، سلامت برخی دیگر از معتادان هم با توجه به مواد مخدر نامرغوب بیش از پیش مورد لطمه قرار گرفته است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

افزایش 6 برابری قیمت تریاک بسیاری از معتادان را به ترک مواد مخدر روی آورده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

براساس تبصره 14 لایحه بودجه 1402 مبلغ ششصد و نود هزار میلیارد ریال (69 هزار میلیارد تومان) بابت یارانه دارو پیش‌بینی شده است.

وب‌گاه فرارو

در ایران بر اساس آخرین شیوع‌شناسی در دسترس، تریاک رایج‌ترین ماده مصرفی است و بیش از 50 درصد مصرف مواد در کشور را شامل می‌شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

درآمد دولت از محل پیامک با افزایش 30 ریالی در سال آینده، 600 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

بر اساس لایحه بودجه سال 1402 درآمد دولت از محل پیامک 600 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

قیمت پیامک در بودجه 1402 افزایش می‌یابد؛ درآمد دولت از این محل 600 میلیارد تومان خواهد بود.

خبرگزاری دانا

مدیرعامل بنیاد 15 خرداد با اشاره به تفاهم‌نامه مناسب‌سازی 10 هزار مسکن معلولین گفت: این تفاهم‌نامه با هدف حمایت از طبقات کم‌برخوردار و بهبود کیفیت زندگی معلولین سراسر کشور و با تأمین اعتبار اولیه 500 میلیارد ریال از سوی بنیاد 15 خرداد به امضا رسید.

خبرگزاری تسنیم

در لایحه بودجه 1402، یارانه نان 56 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

خبرگزاری مهر

تفاهم‌نامه مناسب‌سازی 10 هزار مسکن معلولین میان بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان بهزیستی امضا شد.