سازمان تبلیغات اسلامی
سازمان تبلیغات اسلامی
ایسنا نوشت: رییس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) اصلیترین مخاطب «موضوع جهاد تبیین» را حضرت امام (ره) برشمرد و اظهار کرد که حجم تخریب و هجمهای که نسبت به حضرت امام وارد می شود، بالاتر از انتظار است.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با ارسال پیامی، جانباختن و مجروح شدن خیل کثیری از اهالی شریف و مردم صبور جنوب شرق افغانستان در حادثه زمینلرزه اخیر را به داغداران و مردم مسلمان کشور دوست و همسایه تسلیت گفت.
حجتالاسلام یوسف پورآرین بیان کرد: در حال حاضر یک هزار و 240 هیئت مذهبی ثبت شده و 127 کانون فرهنگی تبلیغی در سطح استان قزوین فعالیت دارند.
عماد افروغ گفت: «در ریشه یابی جنبه خاص این ماجرا باید به فضای احساسی نوجوانان توجه داشت که نوعا به نظر میرسد دختران در این فیلم در سطح سنی مقطع راهنمایی و متوسطه هستند. این گروه سنی سرشار از احساس هستند و در واقع نمیتوان این طور ارزیابی کرد که عقلشان بر احساسشان غلبه دارد؛ بنابراین با توجه به این نکته لازم است با آنها مواجهه رأفت آمیز شود.»
اقتصادنیوز: عضو شورای فرهنگ عمومی کشور می گوید:«باید مسأله حجاب برای افراد درونی شود ولازمه درونی شدن حجاب اقدامات تربیتی، اخلاقی و عاطفی و از همه مهمتر ارائه مد به روز است
مسئول بخش کودک و نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مدارس صدرا یک گلخانه جدا از وزارت آموزش و پرورش نیست و بزرگترین شبکه مدارس دولتی در آموزش و پرورش است.
اعتیاد این بلای خانمان سوز به دلیل عدم آگاهی والدین، دسترسی آسان، ارزان بودن و نبود مراکز ورزشی و فرهنگی مناسبت همچنان در شهرستان مرزی سراوان قربانی می گیرد.
اقتصادنیوز: امام جمعه آستارا خطاب به روحانیون و مبلغان گفت: امروز کار پیغمبرگونه شما در تبلیغ دین و تحمل سختی ها و شنیدن کنایه ها بسیار ستودنی است و جهت تکمیل این فضیلت باید در امر تبلیغ دین خود را به دانش و ابزار روز مجهز کنید.
نماینده مردم اهواز نسبت به تعویق اجرای طرح رتبه بندی معلمان به دولت اعتراض کرد و خواستار هر چه سریع تر این طرح شد.
حوزه نیوز نوشت: سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم گفت: با تغییر دولت آمار برخی از مسائل در سطح ادارات کم شده است؛ برای مثال استفاده از چادر بدون هیچ اقدام عملی در ادارات و سازمان ها افزایش پیدا کرده است.
چهارشنبه اول تیر 1401 اتفاق نادر و جالبی رخ داد که قطعا به صورت تصادفی و بدون برنامه ریزی و اطلاع قبلی بوده است. این که به شکل کاملا هم زمان در محل انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران از «سند ملی رسانه» رونمایی شد و در صدا و سیما هم از کلیات «سند تحول رسانه ملی». اولی با نگاه حرفه ای و علمی و دومی کاملا سیاسی و تبلیغاتی. یکی عکس دیگری اما هر دو ذیل سه واژه مشترک سند و رسانه و ملی...
نایب رئیس مجلس گفت: حفظ میراث دینی ما مرهون تلاشها و مجاهدتهای علمای دین و مبلغان عزیزی است که در نشر معارف والای اسلامی تلاش داشتهاند.