دوشنبه 9 تیر 1404

ساپینتو به مسئولان استقلال: تمدید قراردادها را فعلاً متوقف کنید

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ساپینتو به مسئولان استقلال: تمدید قراردادها را فعلاً متوقف کنید

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال از مسئولان این باشگاه خواسته است فعلاً قرارداد برخی از بازیکنان تمدید نشود.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در شرایطی که باشگاه استقلال در حال مذاکره با بازیکنان برای تمدید قراردادها بوده و حتی به توافقاتی نیز رسیده بود، ریکاردو ساپینتو از مسئولان باشگاه خواست تمدید قراردادها را فعلاً متوقف کنند.

زمان شروع تمرینات استقلال مشخص شد / اردوی آبی‌ها در هلند یا ترکیه

سیدحسین حسینی، روزبه چشمی، آرش رضاوند و رامین رضاییان سرشناس‌ترین بازیکنانی هستند که در فهرست تمدیدی‌ها قرار دارند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که ساپینتو گفته شاید با توجه به رقم درخواستی برخی نفرات، بازیکنان بهتری را برای جایگزینی در نظر داشته باشد یا اینکه به ایران بیاید و خودش شخصاً با برخی از این بازیکنان صحبت کند.

مسئولان باشگاه استقلال به ساپینتو توضیح داده‌اند با توجه به شرایط نقل‌وانتقالات، بهتر است قراردادها تمدید شود ولی سرمربی استقلال تا این لحظه خواستار توقف تمدید قراردادهای برخی از این نفرات شده است.