پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

سبقت «بخارست» از «لوپتو»

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سبقت «بخارست» از «لوپتو»

فیلم کمدی «بخارست» به تهیه‌کنندگی علی طلوعی و کارگردانی مسعود اطیابی با فروش 56 هزار قطعه بلیط از انیمیشن کمدی «لوپتو» سبقت گرفت.

سینمای ایران این هفته در مجموع چهار میلیارد و 907 میلیون و 865 هزار مخاطب داشت که این مقدار نسبت به هفته گذشته روند صعودی داشته است.

انیمیشن «لوپتو» به تهیه‌کنندگی محمدحسین صادقی و کارگردانی عباس عسکری که از 11 آبان ماه در سینما‌های سراسر کشور اکران داشته است، درحال حاضر با فروش 46 هزار بلیت به ارزش یک ملیارد و 198 میلیون تومان و فروش کل یک میلیارد و 366 میلیون و 920 هزار و 500 توامن در صدر جدول فروش سینما‌ها قرار گرفته است.

فیلم کمدی «انفرادی» ساخته سیدمسعود اطیابی در آخرین هفته از اکران خود با فروش 30 هزار بلیت به ارزش 921 میلیون تومان در رتبه دوم جدول فروش سینما‌ها قرار گرفت.

انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی و نویسندگی محمد خیراندیش در هفته نهم اکران خود با فروش 31 هزار قطعه بلیط به ارزش 810 میلیون تومان رتبه سوم جدول فروش سینما‌ها را از آن خود کرد.

فیلم سینمایی «ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار در سیزدهمین هفته از اکران خود با فروش 11 هزار قطعه بلیت به ارزش 381 میلیون تومان، توانست در رتبه چهارم جدول فروش سینما‌ها قرار گیرد.

«دوزیست» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد، در هفته دوازدهم نمایش خود با فروش 10 هزار قطعه بلیت به ارزش 366 میلیون تومان توانست رتبه پنجم جدول فروش سینما‌ها را از آن خود کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر