دوشنبه 1 تیر 1405

ستاد تبعات پساکرونا در قزوین تشکیل می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ستاد تبعات پساکرونا در قزوین تشکیل می‌شود

قزوین - ایرنا - استاندار قزوین گفت: ستاد تبعات پساکرونا در حوزه مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در قزوین تشکیل می‌شود تا تصمیمات و نتایج لازم در حوزه آسیب‌های دوران کرونایی اتخاذ شود.

هدایت الله جمالی پور روز یکشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قزوین افزود: در این ستاد راهکارهای رفع تبعات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی پساکرونا با حضور ادارات و نهادهای مختلف پس از کارشناسی به تصویب می‌رسد. وی اضافه کرد: قبل از این ستاد باید بحث و بررسی در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، گردشگری، اجتماعی و غیره با حضور مدیران کل مرتبط در کارگروهی کارشناسی شده و به ستاد ارسال شود. استاندار قزوین تاکید کرد: در این ستادها و کارگروه‌ها اگر لازم شد باید نماینده بازرسی، دستگاه‌های نظارتی و همچنین نمایندگان خانه ملت حضور داشته باشند تا بتوان تصمیمات را به نحو مقتضی به تصویب رساند. جمالی پور به طرح رزمایش همدلی و کمک مومنانه اشاره کرد و گفت: این یک طرح دولتی نیست و فعالان بخش خصوصی و تولیدکنندگان نباید در این اقدامات خیرخواهانه با دولت معامله کنند و یا اختلاف با دستگاه‌های اجرایی را به آن وارد نمایند. مقام ارشد اجرایی استان قزوین تصریح کرد: دولت از واحدهایی که در طرح ستاد همدلی و کمک مومنانه نقش فعالی دارند، حمایت خواهد کرد که معافیت‌های مالیاتی می‌تواند بخشی از این حمایت‌ها باشد، اما در کل این یک اقدام خودجوش و نیکوکارانه است و نباید در آن اجباری باشد. جمالی پور بیان داشت: رسانه‌ها، منتقدان دولت، فعالان اجتماعی و دیگر فرهیختگان جامعه باید در این طرح مومنانه و خداپسندانه مشارکت کرده و با تشویق جامعه منتظر خط و مشی دولتی نباشند. وی در واکنش به طرح پیشنهادی اتاق بازرگانی قزوین مبنی بر دریافت تسهیلات بانکی در این طرح اظهار داشت: در رزمایش همدلی و کمک مومنانه هیچ گونه سقف رقمی نباید تعیین شود و چون اقدامات خیرخواهانه است، استان تصمیم ندارد تسهیلات بانکی دریافت کند. استاندار قزوین سپس به میزان آلودگی کرونا در استان قزوین اشاره کرد و گفت: با اینکه استان قزوین در چهارراه آلوده‌ترین شهرهای کشور قرار گرفته بود، اما با کمک نیروهای جهادی و پشتکار کادر درمان و پزشکی توانست سیر انتقال این بیماری را نزولی کند. جمالی پور با بیان اینکه کمک اصناف و بخش خصوصی در کنترل بیماری کرونا قابل تقدیر بود، اظهار داشت: اگرچه در این 2 ماهه گذشته خسارات فراوانی در مشاغل و کسب و کارها ایجاد شد، اما همدلی و همراهی همه اقشار و طبقات اجتماعی سبب شد که در مقابل این بیماری بایستیم. استاندار قزوین به افزایش اعتماد عمومی بین دولت و مردم اشاره کرد و گفت: امروز به واسطه همدلی در دوره کرونا اعتماد عمومی بین مردم و دولت افزایش داشته و همه باید تلاش کنند تا علاوه بر حفظ چ‌رشد این سرمایه اجتماعی، اجازه ندهند دشمنان نظام و انقلاب مردم را مایوس کنند.

جمالی پور خاطرنشان کرد: استان قزوین دارای ظرفیت‌های فراوانی برای تحقق جهش تولید است و در سال جاری 10 طرح عمده برای آن پیش بینی کرده‌ایم که بعدها اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی یادآور شد: امروز استان قزوین به جایگاهی رسیده که بازرسی، دادستانی و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی برای جهش تولید پای کار آمده‌اند و طرح و ایده ارایه می‌دهند که باید قدردان این انسجام باشیم.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*