سحر دولتشاهی، علی شادمان و... 7 میلیاردی شدند / چند تماشاگر به تئاترهای دولتی رفتند؟
آمار فروش و مخاطب نمایشهای مجموعه تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و تالار هنر تا پایان روز جمعه 9 آبان ماه 1404 اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابطعمومی ادارهکل هنرهای نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایشهای مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا روز جمعه 9 آبانماه 1404 اعلام شد.
نمایش «رامسس دوم» به کارگردانی رضا گوران که از روز هفتم مهرماه اجرای خود را در تالار اصلی با ظرفیت 579 نفر و قیمت بلیت 500 هزار تومان آغاز کرده تاکنون با مجموع 28 اجرا، میزبان 16 هزار و 59 تماشاگر شده و فروشی معادل 7 میلیارد و 336 میلیون و 60 هزار تومان داشته است.
نمایش «ساحلیها» به کارگردانی امین سعید که از روز هشتم آبانماه در تالار چهارسو با ظرفیت 132 صندلی و قیمت بلیت 300 هزار تومان پیش روی مخاطبان قرار گرفته، تا روز جمعه نهم آبانماه با مجموع 2 اجرا، میزبانی از 138 تماشاگر به فروشی معادل 30 میلیون و 900 هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «ارزشهای نسبی» به کارگردانی میکائیل شهرستانی که از روز بیستودوم مهرماه در تالار سایه با ظرفیت صندلی 72 تماشاگر و قیمت بلیت 250 هزار تومان روی صحنه رفته، تاکنون با مجموع 18 اجرا و میزبانی از یک هزار و 227 مخاطب به فروشی معادل 253 میلیون و 475 هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «یا عیسی مسیح بیچاره شدیم» به کارگردانی مسعود موسوی هم که از روز بیستوهشتم شهریورماه در تالار 96 نفری قشقایی با قیمت بلیت 300 هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده بود، روز سهشنبه ششم آبان با مجموع 25 اجرا، یک هزار و 253 تماشاگر و 268 میلیون و 110 هزار تومان به اجرای خود پایان داد.
نمایش «من و خاله جانم» به کارگردانی رویاکاکاخانی که از روز بیستوهشتم شهریورماه در تالار قشقایی با ظرفیت 96 نفر اجرای خود را آغاز کرده بود، روز یکشنبه چهارم آبانماه با مجموع 23 اجرا، 764 تماشاگر و 129 میلیون و 325 هزار تومان از این تالار خداحافظی کرد.
نمایش «ناگهان سامورایی» به کارگردانی سیامک زینالدینی نیز که از بیستودوم مهرماه اجرای خود را در کارگاه نمایش با ظرفیت 26 نفر و قیمت بلیت 170 هزار تومان آغاز کرده بود، روز جمعه نهم آبانماه با مجموع 16 اجرا، میزبانی از 243 تماشاگر و فروشی معادل 30 میلیون و 430 هزار تومان به اجرای خود پایان داد.
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «غم غربت در دیار» به کارگردانی محمد احمدی که از 29 مهر با ظرفیت سالن 236 صندلی به صحنه رفته است، با 10 اجرا، میزبان 187تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت 198 هزار تومانی، به مبلغ 16میلیون و 711 هزار و 200 تومان فروش دست یافته است.
در تالار هنر، نمایش «سیب سخنگو» به کارگردانی جواد انصافی که از 9 آبان در این سالن با ظرفیت 244 تماشاگر روی صحنه رفته است، با 1 اجرا و قیمت بلیت 154 هزار تومان توانست میزبان 45 تماشاگر باشد و به فروش 4 میلیون و 466 هزار تومان دست یافته است.
در همین سالن نمایش «همه چی وردار» به کارگردانی مرتضی عقیلی که از 9 آبان روی صحنه رفته است، با 1 اجرا و قیمت بلیت 187 هزار تومان توانست میزبان 83 تماشاگر باشد و به فروش 7 میلیون و 536 هزار و 100 تومان دست یافته است.
مجموع تعدادکل تماشاگران مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از شروع تا روز جمعه 9 آبان ماه 1404 (با احتساب مهمان و تخفیف) به عدد 19999 تن رسیده است.
242242
کد خبر 2136734