سرانه خرید افراد حقیقی در بازار سرمایه 30 میلیون تومان ثبت شد

کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز 55 درصد بازار در وضعیت مثبت بودند به طوری حدود 368 نماد در محدوده مثبت و حدود 323 نماد هم در محدوده منفی معامله شدند.
آقای محمد غفوری گفت: امروز شاخص کل بورس همراه با شاخص کل هم وزن با رشد همراه بود و سهمهای کوچک بیشتر مورد اقبال قرار گرفتند.
او در ادامه افزود: ارزش معاملات امروز حدود 6 هزار و 800 میلیارد تومانی ثبت شد و امروز بازار شاهد خروج نقدینگی افراد حقیقی به میزان حدود 21 میلیارد تومانی بود. امروز 12 میلیارد و 300 میلیون برگه سهم داد و ستد شد سرانه خرید افراد حقیقی 30 میلیون و سرانه فروش 13 میلیون تومان ثبت شد که این نشان دهنده قدرت خریداران بود.
او میگوید: همچنین امروز 55 درصد بازار در وضعیت مثبت بودند به طوری حدود 368 نماد در محدوده مثبت و حدود 323 نماد هم در محدوده منفی معامله شدند. امروز بازار شاهد عرضه اولیه تقریبا بزرگی بود که البته برخی از کارگزاریها را با مشکل مواجه کرد. سه شنبه (23 اسفند) در ابتدای بازار شاخص کل بورس با رشد 260 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 781 هزار و 892 واحدی قرار گرفت. در انتهای بازار شاخص کل بورس با رشد هزار و 364 واحدی در تراز یک میلیون و 782 هزار و 995 واحدی ایستاد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس