سرانه خوابگاهی خراسان شمالی در مقایسه با کشور پایین است / از لحاظ خوابگاه متاهلی در مضیقه هستیم
سید احیا سیدی، نبود خوابگاه متاهلی را از کمبودهای دانشگاه استان برشمرد و گفت: دستیابی به زیرساخت های مناسب خوابگاهی با حضور خیران عرصه سلامت محقق می شود و بهره گیری از ظرفیت خیران با حضور مداوم و موثر رسانه ها ممکن و محقق می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید احیا سیدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگارعصراترک در رابطه با وضعیت خوابگاه های دانشگاه استان اظهار داشت: میانگین سرانه خوابگاه های ملکی و خودگران در کشور 12 تا 15 متر است، در حالی که این رقم در دانشگاه علوم پزشکی استان 3.7 متر و سرانه فضای ورزشی دانشگاه نیز با 1.33 متر کمتر از میانگین کشوری قرار دارد.
وی در رابطه با اقدامات انجام شده در راستای مدیریت و بهبود فضاهای خوابگاهی عنوان کرد: احداث خوابگاه با ظرفیت 400 نفر یکی از اقداماتی است که با انجام مراحل اولیه کار و تامین اعتبار 50 میلیاردی کلنگ آن خرداد ماه امسال بر زمین می خورد.
سیدی همچنین اضافه کرد: اجرای فاز دوم خوابگاه 16 آذر که 50 درصد آن با ظرفیت 160 نفر به بهره برداری رسیده است از دیگر اقداماتی است که تکمیل و بهره برداری از آن، ظرفیت خوابگاه را به 320 نفر افزایش می دهد.
وی اسکان تعدادی از دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه آزاد اسلامی و پرداخت 50 درصد شهریه آن ها را یکی از اقدامات موثر انجام شده برشمرد و گفت: 140 دانشجوی دختر اکنون در این خوابگاه ها اسکان شده اند.
این مقام مسئول با بیان این که با وجود مشکلات و کمبودهای خوابگاهی در استان اما این مشکل در دانشگاه علوم پزشکی استان مدیریت شده است، اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اولین دانشگاه در استان است که بحران خوابگاه نداشته و برای تمام دانشجویان (پسر و دختر) خوابگاه فراهم کرده است.
سیدی به احداث سالن بدنسازی در فضایی به مساحت 400 متر نیز اشاره و اعلام کرد این سالن نیز در راستای افزایش سرانه ورزشی دانشگاه، سوم خرداد 1401 افتتاح و بهره برداری می رسد.
وی نبود خوابگاه متاهلی را از کمبودهای دانشگاه استان برشمرد و ابراز کرد: دستیابی به زیرساخت های مناسب خوابگاهی با حضور خیران عرصه سلامت محقق می شود و بهره گیری از ظرفیت خیران با حضور مداوم و موثر رسانه ها ممکن و محقق می شود.
این مقام مسئول با تشریح برنامه هفته خوابگاه ها، نشست با دانشجویان، کارکنان و مشاوران خوابگاه ها، بازدید از خوابگاه ها، برگزاری مسابقات دانشجویی ساکن در خوابگاه ها را بخشی از برنامه های این هفته اعلام کرد.
وی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های جوان دانشگاه، از جابجایی ساختمان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خبر داد و گفت: این اقدام هم راستا با بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص جوانگرایی انجام شده است تا در جمع دانشجویان، کارها با حضور و در کنار آن ها انجام شود.
سیدی با بیان این که اعتماد به نسل جوان و استفاده از توانایی های آن ها از راهبردهای این معاونت است، افزود: اکنون 20 کانون در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فعال هستند و برنامه های متنوع فرهنگی و دانشجویی با همکاری آن ها برگزار می شود که در راستای راهبردهای تبیین شده است.
انتهای پیام /