سردی هوا مانع حضور پرشور مردم شهرستان بن در راهپیمایی 22 بهمن نشد
شهرکرد - ایرنا - فرماندار بن با قدردانی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمنماه گفت: برودت و سردی هوا، مانع حضور گرم و پرشور مردم شهرستان در راهپیمایی گسترده و دشمنشکن 22 بهمن نشد.
کیانوش نادری بلداجی روز سهشنبه در حاشیه برگزاری راهپیمایی 22 بهمن در شهرستان بن به خبرنگار ایرنا تاکید کرد: مردم شهرستان بن، با وجود سرمای هوا اما از همان ساعات ابتدایی صبح روز سهشنبه برای حضور در راهپیمایی گسترده و دشمنشکن 22 بهمن در خیابانهای این شهرستان حاضر شدند.
وی افزود: مردم انقلابی شهرستان بن با سردادن شعارهای ضداستکباری، یاد و خاطره سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشتند و بر نابودی آمریکای جنایتکار اصرار کردند.
نادری بلداجی تصریح کرد: مردم شهرستان بن با این حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن امسال، نشان دادند که هیچ تحریم، ترور و توطئهای از سوی استکبار نمیتواند خدشهای به انقلاب اسلامی وارد کند.
وی یادآور شد: مردم شهرستان بن همچنین با حضور دشمنشکن و وحدتآفرین خود در راهپیمایی 22 بهمن امسال زمینه شرکت گسترده در پای صندوقهای رای انتخابات دوم اسفند سالجاری را فراهم و به جهانیان اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، شهرستان بن در 28 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*