پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی کامیاران 143 نفر را صاحب شغل کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی کامیاران 143 نفر را صاحب شغل کرد

سنندج - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی کامیاران گفت: سرمایه‌گذاری‌های در بخش کشاورزی این شهرستان طی سال جاری باعث ایجاد شغل برای 143 نفر از بهره‌برداران روستایی شد.

بهرام کوشکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال در این شهرستان کار اجرای 95 طرح با 87 میلیارد و 165 میلیون ریال سرمایه گذاری به اتمام رسیده که همزمان با ایام دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسند.

وی یادآور شد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها علاوه بر بهره‌مندی 600 خانواده از مزایای آن، برای 143 نفر اشتغال ایجاده شده و زمینه تثبیت شغل 122 بهره‌بردار دیگر نیز فراهم می‌شود.

کوشکی اضافه کرد: تسهیلات اشتعال پایدار روستایی، احداث مجتمع آبیاری تحت فشار، اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار، هفت واحد خرید گوسفند داشتی نیمه صنعتی، 2 طرح پروار بندی بره و گوساله، طرح پرورش بوقلمون 2000 قطعه‌ای و احداث جایگاه دام از جمله طرح‌هایی است که دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: اجرای 10 هکتار سیستم‌های آبیاری تحت فشار (بارانی و قطره ای)، اجرای 35 هکتار سیستمهای آبیاری تحت فشار و تجهیز و نوسازی 39 دستگاه ماشین‌های کشاورزی از دیگر طرح‌های این شهرستان است.

شهرستان کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج واقع شده و 102 هزار نفر جمعیت دارد که 42 هزار آن ساکن مناطق روستایی و 60 هزار نفر نیز در مناطق شهری سکونت دارند.

*س_برچسب‌ها_س*