دوشنبه 6 اسفند 1403

سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی استان اردبیل افزایش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی استان اردبیل افزایش یافت

اردبیل - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از افرایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبرداد.

محمد اهلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته 188 قرارداد واگذاری زمین با سرمایه گذاران در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده که این آمار یک رکورد برای شهرک‌های صنعتی استان محسوب می شود.

وی اظهار کرد: در سال‌های گذشته 34 هکتار زمین صنعتی به متقاضیان برای سرمایه گذاری واگذار شده بود که هم اکنون این آمار به 67 هکتار افزایش پیدا کرده و میزان کل قراردادهای این شرکت هم با سرمایه‌گذاران به بیش از یک هزار و 470 قرارداد واگذاری زمین رسیده است.

اهلی ادامه داد: از میان 20 شهرک و ناحیه صنعتی استان در 15 شهرک و ناحیه صنعتی امکان واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران وجود دارد و عملیات آماده‌سازی زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران در 2 ناحیه صنعتی دیگر نیز آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل سهم شهرک صنعتی 2 اردبیل و نواحی صنعتی پارس آباد، مشگین‌شهر و نیر را در میزان واگذاری‌ها قابل توجه دانست و گفت: این واگذاری ها در سایه اعطای مشوق‌ها به سرمایه‌گذاران بوده است.

اهلی اضافه کرد: افزایش واگذاری‌های زمین نشان می‌هد میل و رغبت سرمایه گذاران بخش خصوصی به سرمایه گذاری در شهرک‌های صنعتی استان بیشتر شده و این امر نوید بخش شکوفایی صنعت و افزایش اشتغال استان خواهد بود.

وی ادامه داد: تلاش می‌شود تا با تامین زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی، میزان سرمایه‌گذاری‌ها در استان افزایش یابد هرچند ممکن است کاستی‌هایی نیز در این راه وجود داشته باشد.

استان اردبیل دارای 20 شهرک و نواحی صنعتی است.

*س_برچسب‌ها_س*