چهارشنبه 8 بهمن 1404

سرما در آذربایجان‌غربی رکورد زد

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
سرما در آذربایجان‌غربی رکورد زد

ریزش هوای سرد به منطقه پس از فعالیت یک سامانه بارشی به آذربایجان غربی باعث کاهش هشت تا 10 درجه ای دمای هوا شد؛ سرما در نخستین روز بهمن ماه با ثبت دمای منفی 22.4 درجه در تخت‌سلیمان رکورد زد.

به گزارش تابانک به نقل از ایرنا، بارش برف در مناطق شمالی و مرزی آذربایجان غربی از یک طرف و ریزش هوای سرد و شمالی شدن جریانات هوا در این منطقه باعث شد که ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌غربی در اطلاعیه‌ای اعلام کند: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی درخصوص افت شدید دما و ایجاد یخبندان و لزوم مدیریت بهینه مصرف انرژی و جلوگیری از قطعی گاز به‌ویژه در بخش خانگی، همه مدارس، ادارات، دانشگاه‌ها و اماکن ورزشی به استثنای مراکز درمانی، امدادرسان، خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها، روز چهارشنبه یک بهمن ماه1404 تعطیل است.

بررسی دادهای هواشناسی نیز نشان می دهد که سرمای هوا در آذربایجان غربی رکورد تازه‌ای زده است و تخت‌سلیمان با تجربه دمای منفی 22.4 درجه سانتی‌گراد در این مدت سردترین شهر کشور بود و هزارکانیان در استان کردستان با دمای منفی 22.2 در جایگاه دوم و توچال با دمای منفی 21.7 درجه در جایگاه سوم قرار دارد.

ثبت دمای منفی 20 درجه در سه شهر آذربایجان‌غربی

رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: در شبانه روز گذشته با ریزش هوای سرد به منطقه حداقل دمای هوا در تخت سلیمان منفی 22.4 درجه، چالدران منفی 20.1 درجه و تکاب منفی 20 درجه سانتی‌گراد ثبت شد.

اردلان محمدپور افزود: در این مدت حداقل دمای هوا در خوی منفی 18.7 درجه، پلدشت و سلماس منفی 16.2، اشنویه منفی 16.1، پیرانشهر منفی 15.8، چایپاره منفی 14، میاندوآب منفی 13.6، بوکان منفی 12.7، شاهین دژ منفی 11.9، ماکو منفی 11.3، نقده منفی 10.6، ارومیه منفی 10.1، مهاباد منفی هشت درجه و سردشت منفی 7.4 درجه سانتی‌گراد ثبت شد.