سعید روستایی
سعید روستایی
شیرین یزدانبخش بازیگر سینما به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این هنرمند از اواخر هفته گذشته به دلیل سکته مغزی در بخش آیسییو بستری شد و از روز گذشته دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه به بخش عمومی منتقل شده است. در پی این اتفاق، خانه سینما نامهنگاریهای لازم را به صندوق اعتباری هنر انجام داده است، اما به دلیل اینکه این بازیگر عضو این صندوق نیست، مسئولان در پی بررسی شرایط و نحوه حمایت از شیرین یزدانبخش هستند. عجیب...
شیرین یزدانبخش از اواخر هفته گذشته به دلیل سکته مغزی در بخش آیسییو بستری شد و از روز گذشته دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه به بخش عمومی منتقل شده است.
شیرین یزدانبخش به دلیل سکته مغزی در بخش آیسییو بستری شد و از روز گذشته دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه به بخش عمومی منتقل شده است.
ایسنا نوشت: شیرین یزدانبخش بازیگر سینما به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری است.
نسل جدید هونگچی L5 به تازگی رونمایی شده و لقب گرانترین و لوکسترین خودروی چینی در جهان را یدک میکشد.
فیلم سینمایی «فسیل» ساخته کریم امینی بعد از پنج هفته اکران از رکورد 77 میلیاردی فیلم «انفرادی» عبور کرد و پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران شد
فیلم سینمایی «فسیل» ساخته کریم امینی بعد از پنج هفته اکران از رکورد 77 میلیاردی فیلم «انفرادی» عبور کردو
برای اطلاع از تحلیل ها و نگاه جزئی گرانه به هفت شخصیت اصلی فیلم برادران لیلا با ما در ادامه همراه باشید.
بیشترین جستوجوی ایرانیها در اولین ماه از سال 1402 حال و هوای رمضانی داشت./ اعتمادآنلاین
ماجرای ممنوع التصویری محسن تنابنده در تبلیغات شهری «جنگ جهانی سوم» چیست؟
نهمین برنامه «مستندات یکشنبه» در خانه هنرمندان ایران با نمایش فیلم مستند «زن به روایت مرد» ساخته سعید نوری، رابطه زنان و سینمای ایران پیش از انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار داد.
بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم ویسکانسین از تاریخ 13 تا 20 آوریل (24 تا 31 فروردین) در آمریکا برگزار میشود و سینمای ایران با 5 فیلم در آن حضور دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما نگاهمان در حوزه هنر یک نگاه تعاملی و حداکثری است و آنچه که در خصوص کنسرتهای ایام نوروز رخ داد اصلاً ربطی به اتفاقاتی که اخیرا افتاده ندارد.
در دهههای 30 و 40 با آنکه رفاه، اقتصاد، طبقه بندی اجتماعی و مفهوم عدالت از تعادل و توازن منطقی در جامعه ایران برخوردار نبود، ولی اغلب تولیدات سینمایی در یک سینمای عامه پسندِ قصه پرداز و آتراکسیونی خلاصه میشد.
روزنامه کیهان در مطلبی تند علیه مولوی عبدالحمید ادعاهایی را مطرح کرد.