سعید روستایی
سعید روستایی
فیلم کوتاه «کلاس رانندگی» یکی از فیلمهایی است که در بیست و هفتمین جشنوارهی فیلمهای ایرانی «هیوستون» آمریکا به نمایش گذاشته میشود.
جشنواره فیلم فجر طی دوره گذشته اخبار و حواشی خاص خود را به همراه داشت اما در نهایت فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار توانست تمامی جوایز مهم و بحث برانگیز این جشنواره را از آن خود نماید.
انتظار میرود اعضای هیات انتخاب نماینده ایران در گفتوگوهایی شجاعت لازم را داشته باشند و توضیح دهند چگونه تصور میکردند یک مستند قدرت رقابت با فیلمهای داستانی قوی، چون «انگل» و «درد و شکوه» را دارد؟!
فیلم «رونا مادر عظیم» به کارگردانی جمشید محمودی و تهیهکنندگی نوید محمودی موفق به دریافت جایزه «تنوع فرهنگی یونسکو» از این رویداد سینمایی شد.
سعید روستایی، نوید محمدزاده (ماری شیش و نیم) و رضا جمالی (پیرمردها نمیمیرند) جایزه گرفتند.
این حجم از آدم را در هیچ زندانی در بازداشتگاه با این ابعاد نگه نمیدارند و معمولا به محیطهای باز با انواع نگهداریهای بهداشتی میبرند
جشنواره توکیو یکی از 10 جشنواره معتبر جهانی است.
این مراسم که اجرای آن را احسان کرمی برعهده داشت، با حضور هنرمندان و مسئولان عصر روز جمعه 8 شهریور برگزار شد.
فیلم مستند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی را به عنوان نماینده سینمای ایران برای معرفی به اسکار 2020 انتخاب کردند.