چهارشنبه 7 آبان 1404

سند زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی در استان سمنان رونمایی شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سند زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی در استان سمنان رونمایی شد

سمنان - در آیینی با حضور مسئولان و نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، 100 وسیله کمک توان‌بخشی به مددجویان بهزیستی اهدا و از سند زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی استان رونمایی شد.

سمنان - در آیینی با حضور مسئولان و نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، 100 وسیله کمک توان‌بخشی به مددجویان بهزیستی اهدا و از سند زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی استان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان ظهر چهارشنبه در آئین اهدای 100 وسیله کمک توان‌بخشی به جامعه هدف بهزیستی استان که به همت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان برگزار شد، با قدردانی از خدمات اداره‌کل بهزیستی استان و سایر نهادهای حمایتی گفت: بر اساس آموزه‌های دینی، تمام مردم عیال خداوند هستند لذا کسانی که در راه کمک به توانخواهان تحت پوشش بهزیستی گام برمی‌دارند از اجر و پاداشی بی‌نظیر بهره‌مند خواهند شد.

امام جمعه سمنان با اشاره به آیاتی از قرآن کریم پیرامون انفاق و کمک به دیگران افزود: در آیه 265 سوره بقره می‌خوانیم «وَمَثَلُ الَذِینَ یُنفِقُونَ أَموَالَهُمُ ابتِغَاءَ مَرضَاتِ اللَهِ وَتَثبِیتًا مِن أَنفُسِهِم کَمَثَلِ جَنَه بِرَبوَه أَصَابَهَا وَابِل فَآتَت أُکُلَهَا ضِعفَینِ فَاِن لَم یُصِبهَا وَابِل فَطَل وَاللَهُ بِمَا تَعمَلُونَ بَصِیر» مَثَل کسانی که با دو شرط کسب رضایت الهی و تثبیت و نهادینه کردن کار نیک در وجود خود، اموالشان را انفاق می‌کنند مانند باغی است که در بلندی قرار دارد و از آب باران فراوان بهره می‌برد و محصول آن دو برابر شرایط عادی می‌شود و اگر هم باران سنگینی شامل آن نشود، باران ملایمی آن را پرطراوت نگه می‌دارد.

مطیعی با قدردانی از کمک‌های بی‌شائبه خیرین و افراد نیکوکار در استان سمنان گفت: هرچند در قرآن کریم، کمک آشکار نهی نشده است اما انفاق که به معنای کمک‌رسانی به دیگران به‌طور مخفیانه است از پاداش مضاعفی برخوردار است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با بیان اینکه کمک به دیگران مایه پیشگیری از بلاها و مشکلات است، اظهار کرد: آثار انفاق در راه خدا هم در دنیا و هم در آخرت آشکار می‌شود و البته باید بدانیم همه آنچه در اختیار ما قرار دارد از آن خداست چراکه قرآن کریم می‌فرماید از آنچه «ما به شما داده‌ایم» انفاق کنید!

مطیعی با قدردانی از هماهنگی و هم‌افزایی نهادهای حمایتی برای ارتقای کیفی و کمی خدمت‌رسانی به نیازمندان خاطرنشان کرد: امیدواریم همه شما عزیزان که در این راه ارزشمند گام برمی‌دارید مشمول عنایات خداوند متعال و توجهات حضرت زینب کبری (س) [که در ایام میلاد ایشان قرار داریم] باشید.

در این آئین که دستیار رئیس سازمان بهزیستی کشور، مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری، جمعی از اعضای قرارگاه مواسات استان، مسئولان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مدیرکل و معاونین بهزیستی استان نیز حضور داشتند، از سند زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی استان رونمایی شد.