سهم ملایر از اعتبارات سفر ریاست جمهوری کمتر از حد انتظار است / آهنگ کند توسعه شهرستان در سالهای گذشته
سلمان اسماعیلی گفت: از مجموع 14 هزار میلیارد تومان اعتبارات در نظر گرفتهشده برای استان همدان سهم ملایر 864 میلیارد تومان است و سهم ملایر کمتر از حد انتظارات است و ملایر میتوانست سهم بزرگتری، حداقل دو برابر اعتبارات جذب کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان؛ سلمان اسماعیلی، فرماندار ملایر در نشست کمیته برنامهریزی شهرستان ملایر با اشاره به دستاوردهای سیامین سفر استانی رئیسجمهور و هیئت دولت به استان همدان اظهار کرد: رهاورد سفر رئیسجمهور درمجموع برای استان همدان 14 هزار میلیارد تومان اعتبارات و 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات بود.
وی افزود: عمده مصوبات در سال اول، بخشی در سال دوم و باقیمانده اعتبارات نیز در سال سوم پس از سفر که آخرین سال دولت سیزدهم است تخصیص داده میشود.
فرماندار ملایر با اشاره به سهم ملایر از سفر استانی رئیسجمهور بیان کرد: از مجموع 14 هزار میلیارد تومان اعتبارات در نظر گرفتهشده برای استان همدان سهم ملایر 864 میلیارد تومان است.
وی بابیان اینکه سهم ملایر کمتر از حد انتظارات است بیان کرد: ملایر میتوانست سهم بزرگتری، حداقل دو برابر اعتبارات جذب کند اما سهم ملایر از مصوبات سفر استانی رئیسجمهور کم است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در سفر استانی رئیسجمهور به همدان اولویت تخصیص اعتبار با پروژههای بالای 50 درصد پیشرفت بود، عنوان کرد: با پیگیری نمایندگان در جلسات مختلف اعتبارات مختلفی جذب شد اما آنگونه که ملایر شایسته بود اعتبارات تخصیص داده نشد.
وی یکی از مهمترین دلایل کمبود اعتبارات سفر استانی رئیسجمهور به ملایر را کمکاری در 12 سال گذشته اعلام کرد و افزود: آهنگ توسعه شهرستان در سالهای گذشته بسیار کند شده است.
فرماندار ملایر افزود: اعتبارات جذبشده از سفر ریاست جمهوری تقریباً 10 برابر بودجه سنواتی شهرستان است اما پروژههای نیمهکاره و رهاشده با پیشرفت 20 تا 30 درصد در ملایر بسیار فراوان است.
وی بابیان اینکه 30 پروژه در شهرستان برای اعتبارات از سفر رئیسجمهوری اعتبار جذب کردند، تصریح کرد: سه پروژه بیمارستان 500 تخت خوابی، نیروگاه و محور ملایر به خنداب شامل صدور مجوز احداث و ماده 23 شدند.
اسماعیلی با اشاره به جزئیات اعتبارات جذبشده برای شهرستان بیان کرد: از مجموع اعتبارات برای پروژههای طرح حمایتی بانوان 8 میلیارد تومان، آموزشوپرورش 162 میلیارد تومان، بهداشت و درمان 25 میلیارد تومان، علمی پژوهشی و پروژههای دانشبنیان 106 میلیارد تومان، فرهنگی 4 میلیارد تومان، انرژی 130 میلیارد تومان، کشاورزی 10 میلیارد تومان، ورزش و جوانان 12 میلیارد تومان و مسکن و شهرسازی 450 میلیارد تومان تخصیص داده شد.
وی بابیان اینکه سهم اعتبارات سفر استانی در بخش کشاورزی بسیار کم است عنوان کرد: ملایر ظرفیت 1500 میلیارد بودجه را داشته است اما از شهرستانی همچون تویسرکان که بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص دادهشده بسیار کمتر به ملایر تخصیص دادهشده است.
فرماندار ملایر بابیان اینکه اعتبار شهرستان همدان بیش از 4 هزار میلیارد تومان بوده بیان کرد: علیرغم کمبود بودجه در نظر گرفتهشده برای شهرستان نباید کار را زمین گذاشت و باید برای جذب 864 میلیارد تومان تمام تلاشش را کرد.
وی با تأکید بر اینکه یکی از مطالبات جدی از مدیران جذب اعتبارات و بهخصوص بودجههای سنواتی است، گفت: برخی از دستگاهها در شهرستان اصلاً برنامه نداشته و هیچ افق و چشماندازی برای خود در نظر نگرفتهاند و اصلاً نمیدانند چه میخواهند بکنند.
اسماعیلی بابیان اینکه برنامه ادارات باید تحولی باشد، تصریح کرد: عدالت محوری، توجه به مناطق محروم و حاشیهنشین، تکمیل پروژههای نیمهتمام و اولویتبندی اولویتهای کار یک مدیر است.
وی بیان کرد: به شهرهای کوچک باید توجه خاصی شده و به مناطق حاشیهنشین ویژه نکاه شود و در برنامهریزی اولویت داشته باشد.
فرماندار ملایر گفت: در برخی موارد دیدهشده که با توجه به عدم پیگیری مدیران بودجه شهرستان به شهرهای دیگر رفته است که اصلاً این قابلپذیرش نیست که چرا مدیران پیگیر اعتبارات نیستند و باید حق ملایر را بگیرند.
وی افزود: این باعث تأسف است که مدیران نمیدانند چه میزان بودجه دارند و یک مدیر باید بداند انتصابات بودجه دو بازوی کاری وی هستند.
اسماعیلی بابیان اینکه یکی از مشکلات اساسی در ملایر آمار دهی است، افزود: نرخ بیکاری در مرحله 7 درصد اعلامشده است و باید پرسید چرا آمار اشتغال را بالابردهایم.
وی گفت: مدیران آمار درست و صحیح را اعلام کنند چراکه یکی از مهمترین دلایل کم بود تخصیص اعتبارات وضعیت خوبی است که از ملایر به استان و کشور نشان دادهشده است.
انتهای پیام /