چهارشنبه 12 آذر 1404

سه طرح ارتباطات و فناوری اطلاعات در دزفول بهره برداری شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سه طرح ارتباطات و فناوری اطلاعات در دزفول بهره برداری شد

دزفول - ایرنا - سه طرح در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با 316 میلیارد و 215 میلیون ریال اعتبار در آیینی با حضور مسوولان استانی و محلی در شهرستان دزفول بهره برداری شد.

به گزارش ایرنا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از این طرح‌ها در روستای بنوت بالای شهرستان دزفول گفت: این طرح‌ها شامل احداث 12 نود با صرف اعتباری افزون بر 120 میلیارد، ارتقای 53 نود با صرف اعتباری افزون بر 75 میلیارد ریال و سه طرح مخابراتی می‌باشند. علی صالح نساج افزود: طرح‌های مخابراتی شامل توسعه شبکه تلفن ثابت و دیتا (راه اندازی 2 کافوی نوری پاساژ نگین و کوی سوم شعبان) با اعتباری افزون بر 11 میلیارد و 715 میلیون ریال، نصب و راه اندازی پنج نیوسایت در شهرک مهاجرین، زیباشهر، حمزه گمار، مهرشهر و بنوت پایین با اعتباری افزون بر 65 میلیارد ریال و نوسازی و توسعه سایت‌های همراه نسل 2، سه و چهار با اعتباری افزون بر 45 میلیارد ریال می‌باشند.

وی با بیان اینکه شهرستان دزفول با 11 شهر و چهار بخش دارای 287 روستای زیر 20 خانوار و 156 روستای بالای 20 خانوار است، اظهارداشت: مکلف به تحت پوشش قرار دادن 80 درصد روستاهای زیر20 خانوار هستیم که با اقدامات انجام شده بیش از 90 درصد این روستاها زیرپوشش قرار گرفتند. معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول نیز گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کمک قابل توجهی به توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی هر منطقه می‌کند. سیدمهدی چلوی افزود: تعطیلی مدارس به علت شیوع کرونا و استفاده از سامانه شاد نیز در این مدت بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان می‌افزاید. وی ادامه داد: دزفول با وسعت چهارهزار و 700 کیلومترمربع یکی از شهرستان‌های بزرگ استان خوزستان است که 70 درصد بافت آن کوهستانی است و پوشش مخابراتی ندارد. معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه دزفول بیان کرد: دزفول در آمایش سرزمینی نقش مهمی در توسعه استان دارد و نیازمند احداث یا ارتقای شبکه‌های مخابراتی است. وی به مشکلات فراوان مخابراتی در مناطق مختلف به ویژه مناطق کوهستانی و محروم اشاره کرد و افزود: امیدواریم با اجرای این طرح‌ها شاهد توسعه خدمات باشیم.

شهرستان دزفول افزون بر 500 هزار نفر جمعیت دارد و شامل چهار بخش مرکزی، چغامیش، سردشت و شهیون است.

*س_برچسب‌ها_س*