سه هکتار از اراضی کشاورزی قزوین آزادسازی شد
قزوین - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: سه هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در پی قلع و قمع هشت مورد ساخت و ساز غیرمجاز آزادسازی شد.
به گزارش ایرنا، سعید صالحی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، مستحدثات هشت مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی منطقه عبدل آباد از توابع شهرستان قزوین قلع و قمع شد.
وی اضافه کرد: اجرای این احکام با حضور نماینده دادستانی، نیروی انتظامی و با همکاری عوامل شهرداری قزوین انجام شد.
صالحی تصریح کرد: قلع و قمعهای انجام شده شامل دیوار کشی و ساخت بنای غیر مجاز بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اشاره به اهمیت پیشگیری و فرهنگسازی برای جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز، تصریح کرد: بدون شک مراقبت مردمی مهمترین راه حفظ اراضی ارزشمند کشاورزی است و قلع و قمع بناهای غیر مجاز به عنوان راهکار نهایی در دستور کار قرار میگیرد.
استان قزوین دارای 489 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
*س_برچسبها_س*