یک‌شنبه 21 بهمن 1403

سوادکوهی: خوشحالم که جردن باروز را در کشور خودش شکست دادم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سوادکوهی: خوشحالم که جردن باروز را در کشور خودش شکست دادم

علی سوادکوهی گفت: برای من بسیار مهم بود بتوانم جردن باروز آمریکایی را در کشور خودش شکست دهم و خوشحالم که به این مهم رسیدم.

سایت اتحادیه جهانی کشتی پس از دیدار فینال رقابت‌های جام جهانی بین تیم‌های ایران و آمریکا ضمن گزارش این رقابتریال مصاحبه‌ای را نیز با علی سوادکوهی منتشر کرده است.

علی سوادکوهی درباره پیروزی مقابل جردن باروز گفت: می‌دانستم که عقب هستم، اما به این فکر کردم که رو به جلو حرکت کنم و حالت تهاجمی به خود بگیرم. یک فرصت را برای گرفتن امتیاز از دست دادم، اما از دقیقه اول می‌دانستم که او اشتباه می‌کند.

وی تصریح کرد: خوشحال هستم که به‌عنوان اولین ایرانی، بارزو را شکست دادم و مهم‌تر اینکه او را در کشور خودش مغلوب کردم. از حمایت مردم ایران و مربیان، احساس خوشبختی می‌کنم. مربیان مخصوصا پژمان درستکار انرژی زیادی به من داد و او اطمینان داشت که من پیروز میدان خواهم شد.

در دیدار فینال جام جهانی کشتی آزاد که در شهر کورالویل ایالت آیووا میان دو تیم ایران و آمریکا برگزار شد علی سوادکوهی قهرمان آسیا در وزن 79 کیلوگرم مقابل جردن باروز دارنده 10 مدال جهان و المپیک (6 طلا و 3 برنز جهان و یک طلای المپیک) با نتیجه 6 بر 6 به برتری رسید تا اولین کشتی گیر ایرانی باشد که موفق به شکست این کشتی گیر آمریکایی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی