پنج‌شنبه 8 آذر 1403

سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، موضوع مالکیت باشگاه ماشین سازی پس از واگذاری محمدرضا زنوزی تبدیل به کلاف سردرگمی در فوتبال کشور شده است. حضور یونس قربانی در این باشگاه به عنوان مالک جدید، همراه فراز و نشیب های زیادی بود و باعث شد بحث تغییر مجدد مالکیت به دلیل بدهی های قبلی و پنجره نقل و انتقالاتی بسته شده، مطرح شود. در همین راستا ابتدا بحث واگذاری به صنایع مس و پس از آن انتقال امتیاز به نامی جدید یعنی شرکت خانه سرباز صلح ایران مطرح شد.

در بخشی از توضیح فعالیت این شرکت آمده: "یکی از برنامه های اصلی خانه سرباز صلح ایران و در راستای ماموریت اشاره شده، تکریم کهنه سربازان کشور است. در این خصوص برگزاری برنامه ها، مراسمات و همایش های متعدد با استقبال بی نظیر کهنه سربازان و خانواده های محترمشان مواجه گردید و موجب ابراز علاقه مندی وسیع آنان در خصوص انجام فعالیت های فرهنگی جهت نکوهش خشونت و جنگ و ترویج فرهنگ صلح و دوستی شد. این امر منجر به تاسیس و ثبت یک سازمان مردم نهاد (سمن) به نام سرباز صلح ایران در سال 1393 شد." با این حساب مشخص نیست که اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی چرا قصد دارد این باشگاه را به فضایی دور از فوتبال و حتی ورزش بسپارد.

به همین خاطر در تماس با مدیرکل اداره ورزش و جوانان تلاش شد تا به صورت مختصر و شفاف وضعیت مالکیت باشگاه ماشین سازی مشخص شود اما ایوب بهتاج به روش‌های مختلف از پاسخگویی طفره رفت تا شائبه‌ها در مورد این پرونده بیشتر شود.

نام مالک ماشین سازی را بگویم چه اتفاقی می‌افتد؟

ایوب بهتاج در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به اینکه اکنون مالکیت باشگاه ماشین سازی در اختیار چه کسی یا چه نهادی است، اظهار داشت: من مبتلا به امیکرون هستم و وضعیت خوبی ندارم. اصلا نمی‌توانم از گلو درد صحبت کنم.

وی در مورد اینکه فقط اعلام نام مالک جدید باشگاه کفایت می‌کند، گفت: این را بگویم چه اتفاقی می‌افتد؟

مدیرکل اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در خصوص اینکه با وجود مالکیت یونس قربانی، چندی پیش اخباری در مورد انتقال مالکیت به صنایع مس منتشر شد و حالا صحبت از انتقال مالکیت به سازمان خانه سرباز صلح ایران مطرح است، عنوان کرد: صنایع مس درست نیست. از خودتان این حرف ها را نزنید.

وی در پاسخ به اینکه با این حساب انتقال به صنایع مس منتفی شده، عنوان کرد: شما اصلا اخباری در این زمینه ندارید. هروقت داشتید، بگویید تایید یا رد کنم!

بهتاج در مورد اینکه به همین خاطر از او سوال می‌شود؛ آیا مالکیت قرار است به خانه سرباز صلح ایران برسد، گفت: من فردا درخدمت شما خواهم بود. ببخشید!

پس از این، در گفت‌وگوی مفصل با مالک باشگاه ماشین سازی ابعاد جدید و ناگفته‌ای از این ماجرا روشن شد. یونس قربانی از سنگ اندازی خودی‌ها در تبریز پرده برداشت. او نیز به این اشاره کرد که مشکلاتی از سوی اداره ورزش و جوانان ایجاد می‌شود و با اظهارات قربانی به نظر می‌رسد، مدیرکل ورزش و جوانان اهداف خودش را در ماشین سازی دنبال می‌کند.

او از اقدامات هوشنگ نصیرزاده که مشکلاتی را برای فوتبال تبریز به وجود آورده صحبت کرد. بر اساس صحبت‌های قربانی، نه تنها در مورد انتقال امتیاز به صنایع مس بلکه در مورد واگذاری به خانه سرباز صلح ایران و حتی انتخاب مدیرعامل نیز تلاش شده تا تصمیمات به او تحمیل شوند؛ درحالیکه خودش در تمامی این موضوعات هیچ پیش زمینه‌ای نداشته است.

من واگذار کننده هستم اما هیچ کس نمی‌خواهد صدای من را بشنود

یونس قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه آیا انتقال مالکیت باشگاه ماشین سازی تبریز به صنایع مس منتفی شده است، اظهار داشت: اصلا در جریان مذاکرات و مسائل صنایع مس نیستم. علیرغم اینکه حدود یک ماه و نیم است از مسئولین استانی، شهری و نمایندگان خواستم صدای ما را هم بشنوند اما هیچ کس توجهی نمی‌کند. دریغ از برگزاری یک جلسه که صحبت ما را هم بشنوند، درصورتیکه من مالک قانونی هستم. حتی به مسئولین مس هم پیام دادم و به عنوان واگذار کننده خیلی پیگیر شدم اما جوابی نگرفتم.

وی افزود: ورود مسئولین و نمایندگان به این موضوع را به فال نیک می‌گیرم و از احساس مسئولیت آن‌ها تشکر می‌کنم اما راهکار این عزیزان اشتباه است. این مشکل را نمی‌توان با روش‌های آزموده شده حل کرد. نباید صورت مساله را پاک کنیم و اسیر جو شویم که بعد از چند ماه دوباره دچار مشکل شویم. همه می‌دانیم مشکل مالی است. بیش از یک ماه است از نمایند‌گان، استاندار، مسئولین و... خواهش و درخواست کردم، هرکسی می‌تواند و می‌خواهد مشکلات برطرف شوند حاضرم با او همکاری کنم اما کسی از ما دعوت نمی‌کند.

مالک ماشین سازی با اشاره به شایعات و حرف‌وحدیث‌های مطرح شده، گفت: بیش از 34 سال است در زمینه‌های مختلف ورزشی فعالیت کردم. برای بومی گرایی، حذف دلالان و سالم سازی به فوتبال تبریز آمدم اما در جامعه ما به این مساله توجهی نمی‌شود. علیه من و مجموعه‌ای که بسیار زحمت کشید، تهمت‌های مالی، دزدی و فساد زدند. حتی از فضای مجازی هم فاصله گرفتم اما در 10 روز اخیر متاسفانه دو نفر که آن‌ها را شناسایی هم کردم، جوسازی زیادی به راه انداختند. به یقین رسیدم که با غرض و مسائل پشت پرده این کارها را انجام می‌دهند.

گفتند در قبرس ویلا خریدم و از آکادمی 2 میلیارد پول بردم

وی تصریح کرد: گفتند قربانی به نام پسرش حساب باز کرده یا اختلاس میلیاردی داشته است. دو سه نفر هستند که در 10 سال اخیر عامل اصلی مشکلات تراکتور، ماشین سازی و فوتبال تبریز هستند. به یکی از آن‌ها پیام دادم و گفتم وجدان داری که این حرف‌ها را پشت ما گفتی؟ با چه مدرکی می‌گویید که قربانی در قبرس ویلا خریده؟

قربانی با اشاره به شایعات پیرامون آکادمی ماشین سازی گفت: می‌گویند هزار نفر آمده‌اند و در آکادمی از آن‌ها نفری 100 هزار تومان دریافت کردیم. به این ترتیب، 2 میلیارد پول برده‌ام. بر فرض که این حرف درست باشد. هزار تا 100 هزار تومان، صد میلیون تومان می‌شود؛ نه 2 میلیارد! طبق آمار که در اپلیکیشن هم ثبت شده، کلا 320 نفر آمدند. از این طریق دلال را حذف کردیم. از این تعداد حدود 50 نفر هم پولی ندادند. در کل حدود 28 میلیون پول جمع شد. ما یک ماه از صبح تا بعدازظهر تست گیری کردیم. زمین گرفتیم. حدود 30 مربی آوردیم و بازیکنان را تمرین دادیم. هر روز نزدیک 2 میلیون تومان هزینه غذا، آب معدنی و... دادم. نزدیک به 70 میلیون هزینه کردیم اما آقای مدعی پشت سر من اعلام کرده چند میلیارد از آکادمی به جیب زدم.

یک میلیارد درآمدزایی کردیم، 8-7 میلیارد هزینه

مالک ماشین سازی در مورد هزینه‌هایی که انجام داده، عنوان کرد: 4-3 بازیکن فروختیم که حدود 500 میلیون برای ما درآمد داشت. حدود 500 میلیون تومان هم از سازمان لیگ گرفتیم. درآمدزایی ما در بهترین حالت یک میلیارد تومان بود اما حدود 8-7 میلیارد تومان هزینه داشتیم که به اعتبار باشگاه و کمک برخی خیرین انجام شد اما گفتند قربانی 100 میلیارد ویلا خریده، 5 میلیارد به جیب زده و...

قربانی با بیان اینکه میثم مصائبی با معرفی مسئولان ورزش تبریز عهده‌دار مدیریت باشگاه شد، گفت: مصائبی را معرفی کردند و قرار شد با هماهنگی من مدیریت کند. ابلاغ او را زدیم تا به عنوان سرپرست باشگاه فعالیت کند اما علاوه بر اینکه بدون هماهنگی کار می‌کند، علیه من هم مصاحبه کرد. در هفته گذشته متوجه شدم به عنوان مدیرعامل با برخی ارگان‌ها و افراد مذاکراتی داشته و اقداماتی کرده است. به همین خاطر علیه او شکایاتی مطرح شده که نامه‌اش به باشگاه آمده اما من از مدعیان خواستم اقدامی نکنند. از زحماتش در این دو ماه تشکر می‌کنم ولی به هرحال او باید جوابگو باشد.

تفاهم نامه من با زنوی شفاف است اما برای ثبت شرکت‌ها کارشکنی می‌کنند

وی با اشاره به اینکه در چند ماه گذشته حامیان مالی زیادی از تبریز تمایل به همکاری داشتند، عنوان کرد: بسیاری از کارخانه داران، صاحبان مشاغل و.. اعلام همکاری کردند اما گفتند باید به صورت شفاف و واضح مشخص شود مالکیت به نام شماست. تا الان با کارشکنی برخی عوامل به نام من ثبت نشده است. من یک قرارداد کاملا شفاف با زنوزی بستم. با این حال، ثبت شرکت‌ها زمان بر است و بحث‌های مالیاتی هم دارد. طبق مبایعه نامه، انتقال قطعی به نام من ثبت شده اما باید در ثبت شرکت‌ها هم لحاظ شود. برای این کار هم اقدام کردیم اما برخی عوامل سنگ اندازی می‌کنند و متاسفانه تا الان این کار انجام نشده است. در این میان از اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی هم بسیار گله دارم که در جای خودش اشاره می‌کنم.

برای انتقال امتیاز گفتند باید نام باشگاه تغییر کند

مالک ماشین سازی گفت: یکی از دلایلی که عنوان می‌کنند این است که چون ماشین سازی اسم خاصی است، باید نام باشگاه تغییر کند؛ در غیر اینصورت انتقال انجام نمی‌شود. یا تغییر و انتقال با جا به جایی نفرات صورت بگیرد که در این صورت همه تعهدات مالی و مالیاتی به گردن ما می‌افتد. هیات مدیره قبلی خیلی تمایل داشت این کار هرچه سریع‌تر انجام شود اما مالیات و بدهی‌های گذشته باید تعیین تکلیف می‌شدند. می‌خواستند انتقال از طریق تغییر و جا به جایی افراد در هیات مدیره انجام شود که این خلاف مبایعه نامه است. اصلا ادعای غیرقانونی ندارم. متاسفانه به خاطر مشکلاتی که برخی به وجود آوردند، نتوانستیم شماره حساب باز کنیم و این مشکل بزرگی است.

وی تصریح کرد: با اسپانسرها و حامیان مالی زیادی جلسه داشتیم و کمک‌هایی هم کردند اما گفتند تا زمانیکه انتقال مالکیت ثبت نشود، نمی‌توان به همکاری ادامه داد. حتی هیات مدیره ما هم پس از دو جلسه و برخی کمک‌ها اعلام کرد تا زمانیکه انتقال مالکیت ثبت نشود و مسائل مالی شفاف نباشند، نمی‌توان به همکاری ادامه داد. باید از هیات فوتبال و جواد ششگلانی تشکر کنم که به مسئولان ثبت جلسه گذاشتند اما متاسفانه به دلایل نامعلومی تاکنون باشگاه به نام ما ثبت نشده است. در حالیکه 6-5دفعه قبلی به راحتی ثبت شده است. در نهایت هیات فوتبال به سازمان لیگ نامه زد و اعلام کرد مالک قانونی یونس قربانی است و تا تعیین تکلیف مالیکت و ثبت در شرک‌ها می‌تواند به کارش ادامه بدهد. اگر مالکیت ما از سوی فدراسیون تایید نمی‌شد که اصلا نمی‌توانستیم در مسابقات حاضر شویم.

بدون من جلسه گذاشتند و باشگاه را به خانه سرباز صلح واگذار کردند

مالک ماشین سازی در مورد اینکه آیا با سازمان مردم نهاد (NGO) خانه سرباز صلح ایران که قرار است مالکیت به آن منتقل شود آشنایی دارد، گفت: برای اولین بار نام آن را شنیدم. شنبه ساعت 10:30 شب فردی به نام سرهنگ رحیمی به من پیام داد که می‌خواهم باشگاه را بخرم و مدیرعامل این سازمان هستم. تماس گرفتم و گفت در حضور جواد ششگلانی هستم. قراردادی تنظیم شده و مسئولان امضا کرده‌اند. شما آدرس بدهید فردا برایتان ارسال کنیم که شما هم امضا کنید.

وی افزود: نباید به عنوان مالک باشگاه، قانونا و شرعا در آن جلسه حاضر می‌شدم؟ گفت چرا درست می‌گویید. گفتم تهران هستم. به تبریز می آیم تا صورتجلسه را ببینم و امضا کنیم. ساعت 1:30 بامداد دبیر هیات فوتبال به من پیام داد که فردا به هیات فوتبال بیا تا کارهای انتقال امتیاز را انجام بدهیم.

مدیرعامل خانه سرباز صلح گفت 15+6 میلیارد پول می‌آوریم

قربانی تصریح کرد: به تبریز رفتم. در آن جلسه رحیمی به من گفت حدود 15 میلیارد برای پرونده جای کویتونگو و 5 تا 10 میلیارد هم برای هزینه‌های جاری در نظر گرفته‌ایم. صورتجلسه‌ای نوشتیم و وقتی هزینه‌ها را دیدند، تعجب کردند. گفتند ما فکر می کردیم خیلی زیاد باشد. در نهایت با تفاهم و روی خوش امضا کردیم. به رحیمی گفتم این باشگاه هیچ چیزی ندارد. باید خودتان ساختمان اداری و... تهیه کنید. اجاره‌اش را فعلا من تا پایان بهمن می‌دهم. لوازمش متعلق به زنوزی و امانت است که باید برگردانیم. گفت می‌دانم.

مالک ماشین سازی در مورد اینکه در این جلسه دقیقا چه چیزی امضا شده است، گفت: واگذاری و انتقال با چند شرط. البته هنوز باشگاه واگذار نشده است. با معرفی اداره ورزش و جوانان و تایید هیات فوتبال، مالکیت را به صورت مشروط با پرداخت کردن هزینه‌ها، بدهی‌ها نصف به صورت نقدی و الباقی بصورت چک یک ماهه و باز کردن پنجره نقل و انتقالاتی در یک فرجه زمانی مشخص، به خانه سربازصلح ایران واگذار خواهیم کرد. ان‌شاالله به تعهدشان عمل و باشگاه را به موفقیت برسانند. مبلغ طلب کویتونگو هم 400 هزار یورو است و این سازمان اعلام کرد حدود 25 میلیارد تومان می‌تواند اعتبار تامین کند.

رحیمی یک ماه پیش نامه زده بود، چرا بعد از یک ماه اقدام شده؟

وی در مورد اینکه چگونه نام این نهاد برای انتقال امتیاز باشگاه ماشین سازی مطرح شده، اظهار داشت: گویا رحیمی یک ماه قبل به ایوب بهتاج (مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی) نامه می‌زند. سوال این است که چرا بعد از یک ماه اقدام می‌شود؟ من چند روز پیش با او صحبت کردم و خودش این را گفت. معرف رحیمی، اداره ورزش و جوانان استان است. سوال دیگر اینجاست که ما چرا در باشگاه ننشستیم و توافق نکردیم؟

قربانی گفت: مسئولینی که ادعا می کنند این موضوع حساس و این باشگاه برای مردم است و دخالت می‌کنند، چه آورده‌ای برای باشگاه داشتند؟ می‌گویند ما مدافع اموال عمومی هستیم. بیایند 5 میلیارد، یک میلیارد یا حتی 300 میلیون کمک کنند. چرا نباید مسئولین کشوری، استانی و شهری به تراکتور و ماشین سازی کمک کنند؟ چندسال قبل هم زنوزی می‌گفت کمک نمی‌کنند. این دو تیم مانند استقلال، پرسپولیس، ملوان و... تیم‌های قدیمی و ریشه دار هستند که طرفداران زیادی دارند. مگر چند تیم با این پشتوانه مردمی در فوتبال ما وجود دارند؟

مالک ماشین سازی در خصوص اینکه آیا شرکت خانه سرباز صلح ایران می‌تواند هزینه‌های ماشین سازی را پرداخت و پنجره نقل وانتقالاتی آن را باز کند، عنوان کرد: نه می‌توانم بگویم می‌توانند و نه می‌توانم بگویم نمی‌توانند. این نهاد را بهتاج معرفی کرده. او و کسانی که این تصمیم را گرفتند و من را مجبور به امضای این تفاهم نامه کردند باید جوابگو باشند. امیدوارم بتوانند پنجره را باز کنند و بدهی‌های مردم رابدهند.

فدراسیون در جریان پنجره بسته استقلال خوزستان بود و از من و شما هم بهتر خبر داشته

وی در مورد مساله جذب بازیکن با وجود بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی، اظهار داشت: ما تا اواخر شهریور هیچ اقدامی برای جذب بازیکن نکردیم. بعد که اسپانسر آمد، برای حل پرونده کویتینگو تلاش کردیم. مگر پنجره استقلال خوزستان بسته نبود؟ چطور فعالیت می‌کرد؟ فدراسیون هم در جریان بوده و از من و شما هم بهتر خبر داشته است! وقتی شروع کردیم به جذب بازیکن، مغرضان شروع به سنگ اندازی کردند که چطور بدون باز شدن پنجره بازیکن گرفتید؟ من با 25 مدیر برنامه جلسه گذاشتم و در نهایت به 3 کارگزار سالم رسیدیم. یک تیم 17-16 نفره سالم و مدعی با حدود 8-7 میلیارد بستیم که حداقل 40 میلیارد ارزش داشت. آن‌ها به خاطر ماشین سازی و اعتبار فوتبال آذربایجان، از قراردادهای میلیاردی گذشتند و در حد 500 میلیون با ما قرارداد بستند.

قربانی تصریح کرد: وقتی مغرضان دیدند تیم در حال سرپا شدن است، شروع به شانتاژ در رسانه‌ها و فضای مجازی علیه من کردند. اداره ورزش و جوانان 29 شهریور نامه زد به سازمان لیگ که ثبت قرارداد ما و فعالیتمان غیرقانونی است! هشتم و بیستم مهر من از همه جا بی خبر با اداره ورزش و جوانان برای ورزشگاه یادگار امام قرارداد بستم و این ورزشگاه را به عنوان ورزشگاه خانگی، خودشان رسما به سازمان لیگ و هیات فوتبال اعلام کردند. اگر کارم غیرقانونی بوده، چطور این قرارداد را بستند؟ یکی دو روز مانده به شروع مسابقات، به سازمان لیگ رفتیم تا قرادادهایی که در هیات فوتبال ثبت کرده بودیم را ثبت کنیم.

بهتاج به بهاروند نامه زد و جلوی ثبت قراردادها را گرفت

وی افزود: ساعت 11 روز مسابقه به ما اعلام کردند که امکان ثبت وجود ندارد. باید با بازیکن خارجی تسویه کنیم تا پنجره باز شود. من به دفتر حیدر بهاروند رفتم. فریبرز محمودزاده نامه‌ای را به من نشان داد که اداره کل ورزش و جوانان اعلام کرده بود ثبت قراردادهای ما غیرقانونی است و اجازه این کار را ندهید! چرا این مساله را یک ماه قبل نگفتند که بازیکن نگیریم و با علیرضا اکبرپور تیم نبندیم؟ بعد هم اکبرپور رفت و مجبور شدیم تیم جوانان و امید را در بازی‌ها شرکت بدهیم.

مالک ماشین‌سازی گفت: در آنجا فهمیدم که نمی‌خواهند باشگاه سامان بگیرد. کم کم دلسرد شدم. خیلی تلاش کردم پولی تهیه کنیم اما خیلی‌ها ایراد گرفتند که اگر پول ندارید چرا تیم‌داری می‌کنید؟ با این حال، من به باشگاه پول و حامی مالی آوردم اما حامیان مالی گفتند تا ثبت شرکت‌ها نشود و شماره حساب نباشد نمی‌توان کار کرد. بعد از یک هفته دیدم علاوه بر اینکه کمک نمی‌شود، سنگ‌اندازی هم می‌کنند. 10 آبان که به تبریز برگشتم، اعلام کردم حاضرم به هر کسی که بیاید باشگاه را واگذار کنم. در همان زمان بهتاج هم اعلام کرد 3-2 مشتری پیدا شده و قربانی نمی‌تواند باشگاه را مدیریت کند ولی هیچکس را معرفی نکرد.

وی افزود: من یک نفر را از تهران معرفی کردم. او می‌خواست اعتبار مالی قابل توجهی بیاورد. قرار شد با حضور مدیرکل اداره ورزش و جوانان، رئیس هیأت فوتبال و آن اسپانسر جلسه‌ای برگزار شود اما به جای بهتاج، حراست اداره آمد. اسپانسر یکه خورد و گفت مدیرکل کجاست؟ در آن جلسه مطرح شد که اگر پنجره را نتوانیم باز کنیم، ما را به سیستم قضایی واگذار می‌کنند که این باعث ترس اسپانسر شد.

قربانی با اشاره به برگزاری جلسه با ایوب بهتاج عنوان کرد: فردای آن روز نزد بهتاج رفتم و گفتم ما رفیق و هم دانشگاهی بودیم. چرا این نامه را به سازمان لیگ نوشتی و به من نگفتی؟ چرا با آبروی ورزش استان بازی می‌کنی؟ شما که می‌دانی در ثبت شرکت‌ها مشکل داریم. گفت چکار کنیم؟ گفتم آب رفته به جوی برنمی‌گردد. اصلا از شما انتظار نداشتم. خودم 10 آبان به او اعلام کردم که نمی‌توانم و هر کسی که می تواند بیاید باشگاه را تحویل بگیرد. قصد رسانه‌ای کردن این موضوعات را نداشتم ولی در دو هفته اخیر با هدایت او و صحبت‌هایش در جمع هواداران علیه من، مجبور شدم جهت تنویر افکار عمومی صحبت کنم. هر کسی را آوردیم، همه را فراری دادند. حتی به استاندار هم نامه زدم و تأکید کردم هر کسی می‌تواند بیاید واگذار کنیم.

وی افزود: در جلسه‌ای با استاندار شرکت کردم. او ابتدا با من تند صحبت کرد. گفتم من احساس وظیفه کردم و دنبال منافع مالی نیستم. هر کسی می‌تواند، حاضریم باشگاه را به او واگذار کنیم. استاندار هم بعد از یک ساعت جلسه ضمن تشکر از من گفت شما مشکل مالی دارید و نمی‌توانید. من هم قبول کردم. او گفت برای این مشکل مالی شما فکری می‌کنیم و اطلاع می‌دهیم چه کار کنید. همان شب ششگلانی تماس گرفت و مصائبی را معرفی کرد. من هم ابلاغ دادم تا به صورت سرپرستی مدیریت باشگاه را برعهده بگیرد.

مدیرکل به لیدر گفت مقابل هیات فوتبال تجمع کنید

مالک ماشین سازی در خصوص سنگ اندازی‌ها تصریح کرد: هرکس را خواستیم اسپانسر بیاوریم، نگذاشتند و برای همه اینها مدارک دارم. برخی هواداران بی‌اطلاع و ناآگاه هم در این میان تحریک می‌شوند. در جلسه‌ای در هیأت فوتبال شرکت کردم. هنگام خروج دیدم حدود 6-5 نفر مقابل هیأت فوتبال ایستاده و شعار می‌دهند. یکی از آن‌ها به من گفت ان‌شاالله 5 میلیارد پولی که خوردی، پول دوا و دکترت شود. جالب است که گویا مدیرکل اداره ورزش و جوانان به فردی به نام وثوق گفته بود که قربانی در هیات فوتبال است. بروید و نگذارید پول‌هایی که از باشگاه برداشته را با خودش را ببرد.

ماجرای فیش‌های سه برگی بانک و توهین نصیرزاده به مردم تبریز

مالک ماشین‌سازی در مورد قرارداد کویتینگو اظهار داشت: قرارداد این بازیکن را هوشنگ نصیرزاده بست. در آن زمان حدود 1.5 میلیارد تومان بود ولی چون درست پیگیری نکردند و حتی اقدامات غیراخلاقی و نامناسب در قبال این بازیکن انجام شد، به شدت از باشگاه ناراضی است. به هیچ عنوان حاضر به توافق نیست. ظاهراً نصیرزاده در محافل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرده که قربانی برای خودش و پسرش حساب باز کرده و میلیاردها از باشگاه برده است. او اوایل می‌گفت من اطلاعات ورزشی ندارم. بله آقای نصیرزاده! من دانش خلاف کردن ندارم که به بازیکنان به جای پول و چک فیش سه برگی بانک بدهم. این ادعای خودش است. با خنده به مردم تبریز و آذربایجان توهین کرد که من خونم به جوش آمد ولی خودم را کنترل کردم و محترمانه جوابش را دادم. او پشت من هم بدگویی کرده و گفته قربانی در قبرس ویلا خریده و پول‌های باشگاه را هم برده است.

وی افزود: من مساله فیش‌های سه برگی بانک را به بهتاج هم گفتم. او نیز تأیید کرد و گفت به من هم این حرف‌ها را زده. از او پرسیدم چرا اجازه می‌دهید این افراد در اطراف تیم چنین اقداماتی را انجام بدهند؟ آقای نصیرزاده من بلافاصله با بازیکنان قرارداد بستم و یک نسخه را به خودشان دادم. در حالیکه بعضی از بازیکنان می‌گفتند ما در زمان مدیران قبلی حتی نمی‌دانستیم متن قرارداد چیست و یک نسخه از آن را هم نداشتیم. متأسفانه این بازیکنان را که قرارداد داخلی بستیم، به خاطر بسته بودن پنجره به آن‌ها ظلم شد. ما نتوانستیم قراردادشان را ثبت کنیم. از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم اما خدا را شکر به تیم‌های دیگری رفتند و قراردادهای بهتری بستند. امیدوارم با کمک مسئولین، مردم و هواداران بتوانیم راهکار خوبی را برای نجات ماشین‌سازی از این شرایط پیدا کنیم. باید به بخش خصوصی اعتماد و از آن حمایت شود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید لیگ دسته اول یونس قربانی ماشین سازی تبریز محمدرضا زنوزی اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی ایوب بهتاج تراکتور فوتبال تبریز هوشنگ نصیرزاده انتقال امتیاز ماشین سازی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش 2
سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش 3
سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش 4
سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش 5
سوت زنی | افشاگری از تحمیل انتقال امتیاز ماشین سازی / از ویلای قبرس تا سنگ اندازی و اقدامات عجیب مدیرکل ورزش 6