شنبه 18 مرداد 1404

سودان

سودان

وب‌گاه عصر ایران

کنعانی گفت: دعوت رسمی از سوی پادشاه عربستان از آقای رئیسی صورت گرفته که پاسخ رسمی داده شده است. در مرحله آغازین از سرگیری فعالیت‌های نمایندگی‌های دیپلماتیک دو کشور هستیم و اقدامات اجرایی با سرعت در حال انجام دادن است. تیم ما در آنجا مستقر هستند و کار‌های اجرایی و تکنیکی با سرعت خوبی در حال انجام است و خوشبین هستیم در سقف زمانی تعیین شده شاهد فعالیت‌های کامل نمایندگی‌های دو کشور باشیم.

خبرگزاری مهر

معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح در عرصه صرفه‌جویی و بهره‌وری منابع آب نیز آماده همکاری و کمک‌رسانی به دولت هستند.

وب‌گاه خبر آنلاین

سرلشکر احمد الدبیس با استقبال از اتباع ایرانی که از سودان به جده آمده بودند، خطاب به حسن زرنگار کاردار سفارت ایران در عربستان گفت: ایران دوست عزیز ماست و تمام این توجه واهتمام بنا به دستور و فرمان پادشاه صورت می گیرد. منبع: خبرگزاری دانشجو

وب‌گاه مشرق نیوز

سودان بزرگترین کشور جهان عرب بود که 12 سال پیش دو پاره شد و باز هم در آستانه تجزیه است. صهیونیست ها با طرح دُوَیلَات درصدد خرید امنیت هستند

وب‌گاه عصر ایران

حمله سایبری به شرکت‌های مختلف اسرائیل وب‌سایت شرکت Check Point متخص در نرم‌افزارهای امنیتی هک شده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

در ادامه حمله هکرها به شرکت‌های مختلف رژیم صهیونیستی وب‌سایت شرکت Check Point متخص در نرم‌افزارهای امنیتی هک شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

بنابر اعلام پایگاه خبری رژیم صهیونیستی، وب‌سایت شرکت نرم‌افزارهای امنیتی Check Point هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

آتش‌بس در سودان، 72 ساعته خواهد بود و از نیمه امشب آغاز خواهد شد. این نیروها تأکید کردند که به «آتش‌بس اعلام شده و توقف کامل درگیریها متعهد هستیم؛

وب‌گاه اقتصاد نیوز

نیروهای پشتیبانی سریع امروز خبر داد که به آتش‌بس 72 ساعته پایبند خواهد بود.

وب‌گاه عصر ایران

آتش‌بس در سودان از نیمه‌شب دوشنبه برای 72 ساعت دیگر تمدید می‌شود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

آتش‌بس در سودان برای 72 ساعت دیگر تمدید شد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

وضعیت سودان در آستانه یک فاجعه انسانی است. سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای اطمینان از آتش‌بس بلندمدت، باید مداخله کرده و طرفین درگیری را متقاعد به توقف جنگ کنند.

خبرگزاری مهر

دیدار حسن زرنگار کاردار سفارت ایران در عربستان با سرلشگر خلبان «احمد الدبیس» فرمانده منطقه غرب در وزارت دفاع عربستان را به منظور خروج اتباع ایرانی از خاک سودان را مشاهده می‌کنید.

وب‌گاه فرارو

فلافل بدون نخود نوعی روش پخت فلافل است که در آن به جای نخود از دال عدس استفاده می‌شود و به همین دلیل دارای خواص بسیار زیادی است.