سومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس IRAN ITEX 2024
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه فناوری اطلاعات شریف با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در حال برگزاری سومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس "IRAN ITEX 2024" با محوریت کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش صنوعی به تاریخ 18 الی 20 مهر ماه...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه فناوری اطلاعات شریف با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در حال برگزاری سومین دوره نمایشگاه ایران ایتکس "IRAN ITEX 2024" با محوریت کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش صنوعی به تاریخ 18 الی 20 مهر ماه سال جاری در محل برج میلاد تهران میباشد.
این نمایشگاه با هدف کلی زیر اجرا میشود:
کاریابی و اشتغال (دریافت رزومه و تامین نیروی انسانی به صورت تخصصی) عرضه فناوری ها، نوآوریها و رونمایی از دستاوردهای جدید انتقال تجربه و دانش همچنین در حاشیه این نمایشگاه کارگاههای آموزشی، سخنرانیهای انتقال تجربه از افراد برجسته و مدیران موفق و پنل چالشی استارتاپها برگزار میگردد که فرصت مناسبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان ایجاد مینماید. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی iranitex.com مراجعه فرمایید. نمایشگاه ایران ایتکس چیست؟ نمایشگاه ملی ایران ایتکس رویدادی در حوزه کسب و کارهایی میباشد که به هر نوعی با فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش صنوعی درگیر میباشند و میتوان از آن به عنوان نخستین نمایشگاه کشور نام برد که به صورت تخصصی بر موضوع شناسایی و جذب استعدادهای برتر حوزه فناوری اطلاعات و اتصال این افراد به بازار کار فعالیت میکند. این نمایشگاه با هدف ایجاد ارتباط کاربردی مابین صنعت و دانشگاه، شناسایی افراد مستعد و برتر کشور و ورود این افراد به صنعت برگزار میگردد. همچنین امکان ارائه محصولات و خدمات مختلف شرکتها به راحتی، با کمترین هزینه و زمان به علاقمندان این حوزه فراهم میگردد و فرصتی خوبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان و صاحبان صنایع ایجاد میشود.
همچنین نمایشگاه ایران ایتکس در حوزه شناسایی استارتاپهای توانمند و برقراری ارتباط آنها با مجموعههای فعال در حوزه مذکور فعالیت میکند.
علاوه بر این در حاشیه این نمایشگاه، کارگاههای آموزشی مختلف، سخنرانی افراد برجسته و مدیران موفق در حوزه فناوری اطلاعات و پنل چالشی استارتاپها برگزار میشود. این نمایشگاه به مدت سه روز در تاریخ 18 الی 20 مهر ماه 1403 در محل برج میلاد تهران برگزار خواهد شد. چه گروههایی در نمایشگاه حضور دارند؟ شرکتهای حوزه صنایع الکترونیک، کامپیوتر و فناوری اطلاعات شرکتهای حوزه امنیت و شبکه بانک ها، موسسات مالی و اعتباری و شرکتهای زیر مجموعه مجموعههای دهنده خدمات بانکی و مالی، پرداخت و تجارت الکترونیک کارگزاری ها، صندوقهای سرمایه گذاری و ارکان بازار سرمایه و بورس شرکتهای بیمه و شرکتهای زیر مجموعه اپراتورهای مخابراتی و اینترنت فروشگاههای اینترنتی و ارائه دهنگان خدمات برخط نرم افزارهای ارائه دهنده انواع خدمات مجموعههای فعال در حوزه رمز ارزها و متاورس شرکتهای ارائه خدمات هوش مصنوعی مجموعههای فعال در بازار تبلیغات و بازاریابی ارائه دهندگان خدمات ابری، انواع سرور، هاست و دامنه واحد IT و منابع انسانی گروههای صنعتی، تولیدکنندگان انرژی و فروشگاههای زنجیره ای، گروههای نفت، پالایش و پتروشیمی و کارخانجات دانشگاه ها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، مراکز نوآوری و شتابدهی استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان
ارائه موقعیتهای شغلی و دریافت رزومه در نمایشگاه ایران ایتکس به چه صورتی انجام میشود؟ این روند با همکاری مجموعه ایران تلنت (یکی از قدیمیترین و پرمخاطبترین مجموعههای فعال در حوزه کاریابی) انجام خواهد شد. بدین صورت که به هر شرکت پروفایلی ارائه میشود که موقعیتهای شغلی خود را در آن ثبت نمایند. شرکت کنند گان در نمایشگاه نیز از طریق پروفایل شخصی خودشان اقدام به ارسال رزومه به صورت الکترونیکی مینمایند. موقعیتهای شغلی شرکتها بر روی وبسایت ایران تلنت قرار خواهد گرفت تا علاوه بر بازدید کنندگان، در دسترس کلیه علاقمندان به این حوزه قرار بگیرد و از هر کجای کشور به صورت غیر حضوری بتوانند رزومه ارسال نمایند. چه رویدادهایی در کنار نمایشگاه ایران ایتکس برگزار میشود؟ پنل سخنرانی مدیران موفق (سخنرانی بزرگان حوزه فناوری اطلاعات به صورت داستان وار و در راستای انتقال تجربه) کارگاههای آموزشی (ارائه موضوعات آموزشی جذاب برای بازدید کنندگان) پنل استارتاپها (بررسی چالشها، داستانهای موفقیتها و شکستهای استارتاپهای بزرگ و در حال رشد)