سه‌شنبه 16 بهمن 1403

سوپر مدل آمریکایی روزه می گیرد!

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
سوپر مدل آمریکایی روزه می گیرد!

بلا حدید گفته است که میخواهد در این ماه رمضان، روزه بگیرد و حسش را تجربه کند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از وقت صبح، بلا متولد سال 1996 پدرش فلسطینی «محمد حدید»، مادرش هلندی «یولاندا فاستر - مدل» و نامادری او (همسر محمد) یک ایرانی به نام «شیوا صفایی» است.

بلا با قد 175 یکی از مدل های مطرح دنیا است. نام کامل او ایزابلا خیر حدید است، اما به نام بلا حدید شهرت دارد.

به گزارش گروه ترجمه وقت صبح، بلا حدید در اکثر مصاحبه هایش اشاره کرده که مسلمان است و از این بابت بسیار خوشحال است. او یک خواهر به نام «جی جی» و یک برادر به نام «انوار» دارد.

بلا در دانشگاه پارسونز نیویورک در رشته عکاسی تحصیل کرده است ولی نهایتا تصمیم گرفته که حرفه مادر و خواهرش یعنی مدلینگ رو ادامه دهد.

او با خواهرش جی جی بسیار صمیمی است و با کندال جنر دوست های نزدیکی هستند و رابطه خوبی با هم دارند.

پدر بلا حدید فلسطینی و مسلمان است و بلا حدید قبلا هم در مصاحبه‌ای گفته بود «مادرم هیچوفت نگذاشت با فرهنگ مسلمانی و میراث خانواده فلسطینی پدری‌ام بزرگ شوم»

با شروع ماه مبارک رمضان، او در جدیدترین مصاحبه اش گفته است:«میخواهد در این ماه رمضان، روزه بگیرد و حسش را تجربه کند!»

همچنین بخوانید
سوپر مدل آمریکایی روزه می گیرد! 2