پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

سیلاب در فارس سه فوتی و 12 مصدوم برجای گذاشت

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
سیلاب در فارس سه فوتی و 12 مصدوم برجای گذاشت

مدیر روابط عمومی مرکز فوریت‌های پزشکی استان فارس اعلام کرد که از ابتدای بارندگی در استان تاکنون 12 مصدوم و سه مورد فوتی گزارش و تائید شده است.

حسن همتی در گفت و گو با ایسنا، اعلام کرد: از ابتدای بارندگی در استان فارس، شاهد مصدومیت 12 نفر بر اثر وقوع سیلاب و جاری شدن روان آبها بوده‌ایم.

همتی گفت: از 12 مورد مصدومیت، سه مورد مربوط به لامرد، 2 مورد مربوط به گراش، 5 مورد مربوط به فیروزآباد و 2 مورد مربوط به فسا بوده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: سه مورد فوتی براثر جاری شدن سیلاب نیز مربوط به شهرستان‌های لارستان، داراب و روستای نورآباد (شهرستان لامرد) بوده است.

به گزارش ایسنا، بارندگی در فارس از بامداد یکشنبه 12 دی آغاز شد و تاکنون در شهرستان‌های مختلف این استان تداوم دارد و برابر آخرین آمار، بیشترین میزان بارندگی مربوط به نقاط جنوبی فارس بوده است.

بارندگی‌ها در شهرستان‌های سپیدان و اقلید به شکل برف بوده و حجم بارش در برخی نقاط این شهرستان‌ها به حدود 30 سانتی متر هم رسیده است.

انتهای پیام