سیلاب
سیلاب
اقتصادنیوز: مدارس این استان روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده تعطیل است
سازمان هواشناسی با صدور هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در 22 استان از جمله تهران از وقوع سیلاب، طغیان رودخانهها و احتمال قطع برق در این مناطق خبر داد.
آموزش در مدارس و مراکز علمی استان مازندران در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده به صورت مجازی و غیر حضوری خواهد بود.
اقتصادنیوز: عبدالرضا دادبود بامداد جمعه با بیان اینکه جلسه ستاد مدیریت بحران مازندران شامگاه پنجشنبه در استانداری تشکیل شد، افزود: با مصوبه این نشست مدارس استان در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده تعطیل است.
همیشه در گذر زمان تنها تفال به حافظ در فرهنگ عامیانه ما باقی ماندهاست. در ادامه فال حافظ مخصوص روز 21 آذر ماه 1403 از نظر خوانندگان محترم میگذرد.
کرمان - تالاب جازموریان ماه هاست به دلیل عدم بارندگی در جنوب کرمان خشک شده و دیگر خبری از تلاش مسئولان برای احیای این تالاب نیست.
دبیر شورای عالی شهرسازی ومعماری ایران از بررسی و تصویب سه موضوع طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل در یازدهمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خبر داد.
مدیرعامل آبفای کشور گفت: طی سالهای 1402 و 1403 مبلغ 340 میلیارد ریال از سوی صندوق توسعه کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) برای ارتقای کیفیت و بهداشت آب در استان سیستان و بلوچستان هزینه شده است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گفت: 34 میلیارد تومان از سوی صندوق توسعه کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) برای ارتقای کیفیت آب در استان سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: طی سالهای 1402 و 1403 مبلغ 340 میلیارد ریال از سوی صندوق توسعه کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) برای ارتقای کیفیت و بهداشت آب در استان سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
اقتصادنیوز: رئیس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت زیست مازندران از تلف شدن پلنگ زخمی کجور خبر داد.
با گذشت حدود 6 ماه از حادثه تلخ سیل منطقه "دربند" جاده کندوان، فرماندار چالوس طغیانی شدن مجدد رودخانه چالوس به خاطر پاکسازی نشدن انبوه مصالح مازاد در بستر و حریم این رودخانه را محتمل دانست.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک چهارشنبه (18 مهر) در جنوب و جنوب غرب کرمان، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات مازندران و پنجشنبه (19 مهر) در جنوب کرمان، هرمزگان، نوار غربی و جنوب شرق فارس، جنوب و غرب سیستان و بلوچستان انتظار میرود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت مخاطرات وضع هوا در سازمان هواشناسی کشور گفت: در پاییز امسال بارش داریم، اما مقدار آن کمتر از جمع میانگین بلندمدت خواهد بود.
سازمان هواشناسی نسبت به بارش باران بهویژه در جنوب کشور و احتمال رانش کوه همچنین وقوع سیلاب هشدار داد.