سیل
سیل
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سیل اخیر کمتر از 10 درصد مزارع آسیب دیده تحت پوشش بیمه بودند.
کرج - ایرنا - شیوع دوباره بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در شهرستان طالقان استان البرز حیات وحش آسیب پذیر این استان را با تهدیدی جدی روبرو کرده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تلاشهای پزشکان بر هیچ فردی پوشیده نیست و امروز شاهدیم برخی از بیماران از خارج کشور برای درمان به کشورمان می آیند.
رئیس سازمان شیلات ایران از خسارت 800 میلیارد تومانی سیل به مزارع پرورش ماهی خبر داد و گفت: در جریان سیل اخیر 8 هزار تن ماهی را از دست دادیم.
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامهای به وزیر جهاد کشاورزی خواستار مداخله این وزارتخانه در بازار خرما و خرید تضمینی آن شدند.
کار بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در روستای سیل زده آهنگران فراهان با همت جهادگران آغاز شده و با سرعت در حال انجام است.
به پیامکهای ارسالی از منابع ناشناس توجه نکرده و از کلیک روی لینکها خودداری کنید.
آذرفر گفت: 80 درصد از راه های عشایری این استان بر اثر بارنگی های اخیر بسته شده که نیاز به بازگشایی مجدد دارند.
بیش از 25سال است که ساکنین زیر سیل بندلنده از نبود آسفالت رنج میبرند و باوجود پیگیریهای مکرر از سوی مسئولان هیچ نتیجهای نگرفتهاند.
تاخیر در پرداخت مطالبات کشاورزان لرستانی که گندم خود را به سیلو تحویل دادهاند سبب شده تا گندمکاران برای تامین معیشت خود روزهای سختی را سپری کنند.
سفرهای استانی از زمره اقداماتی است برای ایجاد ارتباط ویژه بین دولتمردان و مسئولان برای در هم شکستن سیستم بوروکراسی و پیچیده اداری، نهادینه شدن فرهنگ مردمگرایی واقعی و تأکیدی بر راهبردهای رهبر معظم انقلاب در توجه به خدمترسانی به مردم است که در دولت سیزدهم به عنوان یک راهبرد جدی مطرح شده است که برای دور دوم آن به دقت هدفگذاری و برنامهریزی کرد.
جماران نوشت: یادگار امام در تجدید میثاق رییس جمهور و اعضای دولت با آرمانهای امام راحل گفت: حضرت امیر به مالک اشتر می فرمایند داخل نکن در حلقه مشاورانت: بخیل را، بخیلی که فضل را از تو و مردم برمی گرداند. به زبان امروزی بگوییم... هر کسی که ریشه ای در بخل دارد و مانع رفاه می شود، اینها به تو وعده ای فقر می دهند.
یکی از مسائل مهم و تعیینکننده در هزینه تمام شده واحدهای صنعتی نرخ ارز و نوسانات آن است؛ ادامه نوسان ارز در کشور واحدهای تولیدی را در جنوب شرق به تعطیلی میکشاند.
رئیس ستاد مشترک ارتش گفت: ارتش در حال خدمترسانی به مردم در مقابله با کروناست و تاکنون 23 نفر از اعضای ارتش در این عرصه به شهادت رسیدهاند.