سیمرغ بلورین
سیمرغ بلورین
کیهان نوشت: «برادران لیلا» یک فیلم نیست و سازنده آن هم هرگونه هنرمندی اعم از سخنران و بیانیه نویس محسوب شده و اثرش انشاء یا نمایش رادیویی تلقی گردد اما قطعا او یک فیلمساز به شمار نمیآید.
سهیل دانشاشراقی، مرتضی نجفی و علی شفیعی، طراحان هنری نمایش موزیکال «هفتخان اسفندیار» به کارگردانی حسین پارسایی معرفی شدند.
کیومرث پوراحمد دانشآموخته رشته کارگردانی سینما بود و فعالیت هنری خود را با نقدنویسی آغاز کرد و در قدم بعدی وارد سینما شد.
در پی درگذشت کیومرث پوراحمد کارگردان باسابقه سینما و تلویزیون پیامهای تسلیت از سوی افراد و مراکز مختلف صادر شد.
پوراحمد کارش را با نقدنویسی به خصوص در ماهنامه فیلم آغاز کرد و از 1353 با دستیاری در مجموعه تلویزیونی آتش بدون دود وارد سینما شد. فیلم شب یلدا الهامگرفته از زندگی خود اوست.
پس از ابدویک روز، ژانر فلاکت و بدبختی دیگر چندان عجیب نبود. «برادران لیلا» آشکارا از دل همین جریان سر بر آورده است. فیلمی که خود آغازگر جریانی بود که حواشیاش کاملا طبیعی و واقعی به نظر میرسید
امیدوارم بتوانیم فیلم را روی پرده سینما با همراهی سینماداران نمایش دهیم و آن دسته از مخاطبانی که فیلم را در تلویزیون دیدهاند نیز برای تماشا به سالنهای سینما بیایند تا فیلم بدون سانسور و با کیفیت فنی بالایی را ببینند؛ کیفیتی که حتما با آنچه از تلویزیون پخش شده تفاوت دارد.
حضور فوتبالیستهای بازیگر جلوی دوربین نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر نیز وجود دارد. به طور مثال دیوید بکهام و رونالدوی برزیلی از جمله کسانی هستند که وارد عرصهی بازیگری شدند.
حرفهی بازیگری و بازیکنی همیشه طرفداران خود را داشته است. اینکه محبوبیت کدام بیشتر است هنوز محل تردید است. از این رو همیشه بودند بازیکنانی که وارد عرصهی بازیگری شدند و این رشته را محک زدند. اما کم بودند بازیگرانی که وارد عرصهی فوتبال شده باشند و آن را دنبال کنند.
ایرنا نوشت: هالیوود ریپورتر خبر داد که اصغر فرهادی کارگردان آثاری چون فیلم تحسینشده «درباره الی»، «جدایی نادر از سیمین»، «فروشنده» و «قهرمان» قصد دارد فیلم جدیدش را در آمریکا و با حضور آل پاچینو و آنا دِ آرماس ستارگان هالیوود بسازد.
همزمان با اعلام خبر شهادت حاج احمد متوسلیان پس از 41 سال، برشی زیبا از دو فیلم سینمایی "غریب " و "ایستاده در غبار" منتشر شد.
ایسنا نوشت: رخشان بنیاعتماد که فردا 14 فروردین ماه سالروز تولدش است، سالها قبل گفته است: دلم میخواهد یک کپی اساسی از فیلمهایم وجود داشته باشد و ای کاش قبل از بسته شدن لابراتورها این هوشیاری را میداشتیم و یک کپی باکیفیت بالاتر از فیلمها تهیه میکردیم.
غروب سیزدهمین روز فروردین سال 1398 هنوز مردم در کار سیزده به در و در حال و هوای نوروز بودند که خبر رسید جمشید مشایخی از دنیا رفت.
غروب سیزدهمین روز فروردین سال 1398 هنوز مردم در کار سیزده به در و در حال و هوای نوروز بودند که خبر رسید جمشید مشایخی از دنیا رفت.
پدر عسل بدیعی در ادامه ماجرای پیوند او را اینچنین تعریف میکند: بعد از اتفاقی که برای عسل افتاد، سازمان اهدای عضو در بیمارستان با صحبت کردند. از آنجایی که ما از قبل از نیت عسل درباره این کار آگاه بودیم به رضایت مادر و خواهر عسل تمام اعضای قابل اهدا او به افراد نیازمند پیوند اهدا شد. این کار در روز چهاردهم فروردین آغاز شد و 7 عضو عسل به 7 بیمار فرصت زندگی دوباره بخشید.
غروب سیزدهمین روز فروردین سال 1398 هنوز مردم در کار سیزده به در و در حال و هوای نوروز بودند که خبر رسید جمشید مشایخی از دنیا رفت.