سیم مفتول حرارتی چیست؟ راهنمای کاربرد و استعلام قیمت
میتوان گفت سیم مفتول حرارتی (ساخته شده از مقاطع فولادی)، نوعی محصول پر کاربرد در صنایع ساختمانی، افزایش مقاومت بنا است. سیم مفتول پخته از قطر 0.5 تا 10 میلیمتر با مقاومت حراری 1200 درجه سانتی گراد و مقاومت کششی بسیار بالا تولید و انعطاف نسبی بیشتری دارد، که در ساختمان سازی برای بتن ریزی و به عنوان سیم جوش نیز در جوشکاری مورد استفاده قرار میگیرد.
رپرتاژ آگهی: در پاسخ به این که سیم حرارتی چیست میتوان گفت؛ نوعی سیم ساخته شده از فولاد که با قرار گرفتن در بنای ساختمان سبب افزایش پایداری بتن و میلگرد در صورت تغییر دما میشود. از این جهت از اهمیت بالایی در ساختمان سازی برخوردار است. اما موضوع مهم در هنگام تهیه یا خرید این محصول با توجه به تعرفه به روز، این است که میتوان گفت قیمت سیم مفتول حرارتی علاوه بر این که به میزان آلیاژ به کار رفته در آن مانند نیکل، کروم، اهن بستگی دارد، همچنین با توجه به مواردی مانند قیمت مفتول، برند، تعرفه مواد اولیه، هزینه حمل و نقل، خرید مستقیم از کارخانه دچار افزایش یا کاهش خواهد شد. در ادامه این مطلب ما قصد داریم علاوه بر چیستی به مواردی مانند کاربرد سیم مفتول حرارتی، نحوه استعلام قیمت و نحوه خرید سیم مفتول پخته (به صورت مستقیم با قیمت مناسب از کارخانه) اشاره کنیم.
قیمت سیم مفتول حرارتی و پخته
حالا که درمورد سیم مفتول حرارتی و مشخصات آن گفتیم، بد نیست به صورت مختصر هم که شده به تعرفه محصولات یا قیمت سیم یا میلگرد حرارتی و پخته نیز اشاره کنیم. این جدول مربوط به تاریخ 20 فروردین 1403 است برای مشاهده آخرین بهروزرسانی قیمتها به آدرس اینترنتی که در قسمت زیر معرفی شده است مراجعه فرمایید.
جدول قیمت سیم مفتول حرارتی به شرح زیر است:
محصول سیم حرارتی
نوع سیم
قیمت هر کیلو (تومان)
سیم مفتول حرارتی 2 میلیمتر
ساده
25.000
سیم مفتول حرارتی 3 میلیمتر
ساده
30.000
سیم مفتول حرارتی 4 میلیمتر
ساده
35.000
سیم مفتول حرارتی 5 میلیمتر
ساده
40.000
سیم مفتول حرارتی 2 میلیمتر
روکشدار
30.000
سیم مفتول حرارتی 3 میلیمتر
روکشدار
35.000
سیم مفتول حرارتی 5 میلیمتر
روکشدار
45.000
همچنین جدول قیمت سیم مفتول پخته به شرح زیر است:
محصول سیم پخته
نوع سیم
قیمت هر کیلو (تومان)
سیم مفتول پخته 2 میلیمتر
سیاه
20.000
سیم مفتول پخته 3 میلیمتر
سیاه
25.000
سیم مفتول پخته 4 میلیمتر
سیاه
30.000
سیم مفتول پخته 2 میلیمتر
گالوانیزه
25.000
سیم مفتول پخته 4 میلیمتر
گالوانیزه
35.000
سیم مفتول پخته 5 میلیمتر
گالوانیزه
40.000
البته که محصولات سیم مفتول حرارتی و پخته بیش از مواردی هستند که در بالا به آنها اشاره شد، همچنین قیمت سیم حرارتی و پخته در هنگام خرید با توجه به برند، نوع کارخانه سازند، واسطه یا بی واسطه... بسیار متفاوت است. بنابراین پیشنهاد میشود قبل از خرید حتما سعی نمایید نرخ سیم مفتول حرارتی و پخته را از یک منبع کامل و معتبر (fouladtofighi.com) استعلام بگیرید!
منظور از سیم مفتول حرارتی چیست؟
سیم حرارتی نوعی مفتول نازک و کم ضخامت از جنس فولاد ساده است که بیشتر در صنایع ساخت و ساز مورد استفاده قرار میگیرد. معمولا ضخامت مفتول حرارتی کم و در بازه 6 الی 10 میلیمتر قرار دارد (از این جهت میتوان گفت قیمت سیم مفتول حرارتی نسبت به میلگرد حرارتی ارزانتر است). از مفتول حرارتی جهت جلوگیری از ترک خوردگی بتن به ویژه در سقفهای تیرچه بلوک، تیرچه کامپوزیت و دال بتنی استفاده میشود. افزایش مقاومت کششی سازه، حفظ یکپارچگی ساختمان از دیگر کاربردهای این نوع مفتول است.
نکته حائز اهمیت این است که بسیاری از افراد مفتولهای حرارتی را با سیم مفتول پخته یکی میدانند، اما این دو محصول تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند.
مشخصات فنی سیم حرارتی (پخته)
سیم مفتول حرارتی یک مفتول کم ضخامت و نازک است که از فولاد ساده ساخته میشود. البته این نوع مفتول به صورتهای مختلف در قالب کلاف روانه بازار میگردد. برخی از مهمترین مشخصات مفتول حرارتی عبارت است از:
مشخصات سیم حرارتی
ضخامت
6 الی 10 میلی متر
جنس
فولاد ساده A1
نوع
آجدار، بدون آج (ساده)
نوع توزیع
کلاف
نحوه اجرا
عمود بر تیرچه ها
در ادامه به تفاوت سیم مفتول پخته و حرارتی میپردازیم، چرا که بسیاری از افراد این دو را با یکدیگر اشتباه میگیرند.
تفاوت مفتول حرارتی با سیم مفتول پخته چیست؟
بسیاری از افراد گمان میکنند سیم مفتول حرارتی و مفتول پخته محصول یکسانی هستند، اما این باور اشتباه است! با وجود شباهتهای زیاد، مفتول پخته و حرارتی در جنس، نحوه عرضه و کارایی اما تفاوتهای بارزی میان این دو محصول وجود دارد.
به طور کلی میتوان گفت مفتول حرارتی نسبت به مفتول پخته نازکتر، منعطفتر، صافتر بوده و کارایی آن منحصر به فردتر است.
مشخصات سیم مفتول پخته
در جدول زیر برخی از مشخصات مفتول سیاه (پخته) آورده شده است:
مشخصات سیم پخته
ضخامت
0.5 الی 4 میلی متر
جنس
فولاد پر کربن
نوع توزیع
کلاف
انواع کاربرد سیم مفتول حرارتی
اگرچه موارد استفاده از سیم حرارتی بسیار گسترده است، اما بیشترین کاربرد مفتول حرارتی در ساخت و ساز مشاهده میشود. در لیست زیر به صورت کاملترین کاربردهای مفتول حرارتی شرح داده شده است:
-
جلوگیری از ترک خوردن بتن: بتن در برابر عواملی نظیر تغییرات دمایی آسیب پذیر است، استفاده از مفتول حرارتی به صورت عمودی در بتن باعث جلوگیری از ترک خوردن آن میشود.
-
افزایش مقاومت کششی بتن: بتن مقاومت زیادی در برابر نیروی کششی ندارد، از همین رو سیم مفتول حرارتی داخل بتن میتواند یک راهکار ایده آل جهت افزایش مقاومت کششی بتن باشد.
-
کمک به حفظ یکپارچگی ساختمان: یکی از مهمترین تاثیرات استفاده از سیم حرارتی، حفظ و نگهداری استحکام سازه است.
همانطور که متوجه شدید، بیشترین کارایی سیم حرارتی به ساختمان سازی و تقویت استحکام بنا مربوط میشود. همچنین از کاربردهای آرماتور حرارتی میتوان به مواردی مانند افزایش مقاومت در مقابل آتش سوزی، زلزله و... اشاره کرد. گرچه بسیاری از افراد وجود این نوع مفتول (حرارتی) را چیزی جز اتلاف هزینه نمیدانند!
نکات مهم هنگام استفاده از سیم مفتول حرارتی
چنانچه در صنعت ساخت و ساز فعالیت میکنید، حتما از سیم حرارتی استفاده خواهید کرد. از این رو باید با نکات کلیدی جهت استفاده از سیم مفتول حرارتی آشنا شوید. در ادامه ما به اصلیترین نکات مهم جهت استفاده از آرماتور حرارتی (جهت دریافت بازدهی بهتر) اشاره کردهایم.
از مهمترین و اساسی ترین نکات جهت به کارگیری مفتول حرارتی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
-
با توجه به کاربرد مدنظر، باید مفتول مناسب حرارتی (آجدار یا ساده) را انتخاب کنید.
-
قبل از بتن ریزی، مفتول حرارتی باید دقیقا در جای خود بارگذاری شده باشد.
-
مفتول حرارتی میبایست به میلگردهای اصلی ساختمان وصل گردد.
-
فاصله بین هر مفتول حرارتی با مفتول بعدی باید بر اساس دستورالعملهای مندرج در نقشه سازه تعیین گردد.
البته شاید این نکات خیلی جزئی باشند و نادیده گرفته شوند اما توجه به آنها سبب میشود نتیجه خوبی دریافت کنید.
مزیت استفاده از سیم حرارتی
از آنجا که بیشترین کاربرد سیم مفتول حرارتی در صنعت ساخت و ساز خلاصه میشود، بنابراین بهتر است مزایای استفاده از این نوع مفتول را در همان ساختمان سازی بررسی کنیم. مفتول حرارتی باعث افزایش مقاومت بتن و جلوگیری از ترک خوردن بتن میشود.
در نتیجه میتوان گفت از مهمترین امتیازات این نوع مفتول افزایش ایمنی سازه است. علاوه بر آن، افزایش عمر مفید سازه و کاهش هزینه تعمیرات از دیگر مزایای مفتول حرارتی به شمار میرود. در مجموع میتوان گفت بارگذاری مفتول حرارتی در سازه ضمن کاهش هزینه نگهداری، در هزینههای بازسازی نیز صرفه جویی مینماید.
نکات مهم در هنگام خرید سیم مفتول حرارتی
به عنوان اخرین نکته یکسری نکات را به شما یادآوری میکنیم که در زمان ثبت سفارش سیم حرارتی و حتی سیم مفتول پخته باید بدان توجه نمایید:
-
سیم مفتول حرارتی را تنها از مراکز فروش معتبر و سرشناس خریداری کنید.
-
جهت خرید سیم حرارتی حتما از افراد متخصص و باتجربه مشاوره تخصصی دریافت نمایید.
-
مشخصات سیم مفتول حرارتی را با توجه به کاربرد مدنظرتان تعیین نمایید.
-
با توجه به چند دستگی در قیمتها، قیمت سیم مفتول حرارتی را از چند مرجع معتبر استعلام بگیرید.
-
دقت کنید که محصول خریداری شده حتما سرتیفیکیت (گواهی) داشته باشد.
نحوه استعلام آنلاین قیمت سیم مفتول حرارتی (پخته)
با وجود شباهتهای زیاد میان سیم مفتول پخته و سیم حرارتی این دو محصول تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند. منتهی هر دو نوع مفتول (پخته و حرارتی) جزو رایجترین محصولات صنعت ساختمان سازی به شمار میروند. از همین بابت برآورد نرخ خرید مفتول حرارتی و قیمت به روز سیم مفتول پخته برای افرادی که در حوزه ساخت و ساز فعالیت میکنند، بسیار مهم است. اگر به دنبال یک مرجع مناسب و معتبر جهت استعلام قیمت سیم مفتول حرارتی و قیمت سیم پخته هستید، پیشنهاد ما به شما مراجعه به سایت فولاد توفیقی است. فولاد توفیقی یک کارخانه تولیدی مفتول بوده که انواع سیم مفتول را به بازار عرضه میکند. از طرفی قیمت این کارخانه مقرون به صرفه است، از طرف دیگر لیست قیمت مفتول در این سایت همواره بهروز است. بنابراین فولاد توفیقی جهت استعلام قیمت انواع سیم مفتول اعم از حرارتی و پخته گزینه مناسبی محسوب میشود.
-->تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید