سینمای مستند
سینمای مستند
تهران - ایرنا - مرگ، همانقدر که متعارض زندگی است، همراه و همسایه آن هست و شاید همین همراهمی تناقضآمیز است که هر رفتنی را مانند زخمی تازه باز و آدمها را نالان میکند؛ روز گذشته «خسرو سینایی» کارگردان پیشکسوت و آدمی درگذشت که برای نسلهای متعددی منشا اثر بود و در یادماندنی.
تهران - ایرنا - بسته حمایتی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از اکران آنلاین فیلمهای هنری و تجربی اعلام شد.
تهران - ایرنا - روزنامه اعتماد در مطلبی نوشته است: همین سه شب پیش بود که حبیب احمدزاده نویسنده، فیلمنامهنویس و مستندساز با ناراحتی و آشفتگی متنی کوتاه در فضای مجازی منتشر کرد و از ابتلای خسرو سینایی کارگردان شناختهشده سینمای ایران به ویروس کرونا و از وضعیت حاد او خبر داد و از اهالی سینما خواست برای سلامتی و بهبودی این فیملساز بااخلاق دعا کنند.
ساری - ایرنا - کارگردان مازندرانی و مستندساز برجسته سینمای ایران که در سن 80 سالگی بر اثر ابتلا به کووید19 درگذشت، آرزوی ساخت فیلمی درباره تاریخ معاصر شهر ساری را داشت که با کملطفیها و بدعهدیهای برخی مسئولان در حالی که وعده حمایت داده بودند، محقق نشد.
خسرو سینایی بزرگ بود و از اهالی امروز بود؛ مردی که اگرچه اغلب او را با فیلمهایش می شناسند اما پیش از آنکه خود را به عنوان یک کارگردان در دنیای هنر تثبیت کند، در موسیقی دستی داشت.
درگذشت خسرو سینایی، کارگردان پیشکسوت سینمای ایران، واکنشهای بسیاری را در میان هنرمندان سینما و مدیران فرهنگی کشورمان برانگیخته است.
حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی، محمد رجبیمعمار مدیرعامل خانه هنرمندان و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در پیامهای جداگانهای درگذشت خسرو سینایی را تسلیت گفتند.
تهران - ایرنا - هنرمندان، اهالی سینما و مدیران هنری، پس از درگذشت خسرو سینایی، در پیامهای جداگانه، این اتفاق غمبار را تسلیت گفتند.
رییس اکت (انجمن کارفرمایی تهیه کنندگان سینما) در پی درگذشت خسرو سینایی پیام تسلیتی را منتشر کرد.
تهران - ایرنا - انیمیشن «ملکوت» در کنار دو فیلم کوتاه «نامو» و «اوریگامی» این روزها به عنوان نماینده سنیمای ایران در آن سوی مرزها رقابت میکنند.
پرترهی زندهیاد «بدرالزمان قریب» بانوی پژوهندهی فرهنگ ایران در سامانه ویدئوی درخواستی هاشور قابل مشاهده است.
جدیدترین قسمت از برنامه «نردبان» به سراغ پرونده مستندهای با موضوع منافقین رفته و چهره این سازمان تروریستی را در فیلم مستند بررسی کرده است.
سینما و سینماگران ایرانی از سال 1338 و با فیلم کوتاه "مینیاتورهای ایرانی" ساخته مصطفی فرزانه به عنوان محصول فرانسه در جشنواره فیلم ونیز حضور پیدا کردند.
مستند A_B_C_D محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است که امیر جغتایی (مدیر فیلمبرداری)، احمدرضا طایی (صدابردار)، مهیار میرجلالی و محمد حسنی (فیلمبرداران) و امیرمهدی صادقی (مدیر تولید) با این پروژه همکاری داشتند.