شاخص کل بورس
شاخص کل بورس
در هفته سوم آبانماه شاخص کل بورس با رشد قابل توجهی رو به رو شد.
چرخش بورس به سمت بالا بسیار ناگهانی و شدید بود. طی هفته گذشته بازار سهام وضعیت بسیار خوبی داشت و چنین رشدی طی دو سال گذشته کم سابقه بوده است.
چند هفته قبل اگر کسی می گفت شاخص کل بورس به زودی در یک هفته بیش از 130 هزار واحد رشد می کند، احتمالا کمتر کسی این مسئله را باور می کرد.
شاخص کل در هفته گذشته یکی از بهترین هفته ها را سپری کرد اما برای رشد در هفته آتی مشکلاتی را خواهد داشت.
در این هفته کاری شاخص کل بورس با رشد 10.19 درصدی در ارتفاع یک میلیون 414 هزار و 356 واحدی آرام گرفت.
محمد بهمن گفت: افزایش قیمت دلار و بسته 10 بندی بازار سرمایه بر روی شاخص کل و مثبت شدن بازار اثر گذار بوده است.
در معاملات روز چهارشنبه هجدهم آبان ماه، شاخص کل بورس پایتخت نسبت به روز کاری قبل 6 هزار و 605 واحد رشد کرد و به رقم یک میلیون و 414 هزار و 339 واحد رسید.
اقتصادنیوز: امروز شاخص کل بورس تهران برای دهمین روز متوالی رشد کرد و پالایشیهای گروه «فراوردههای نفتی و کک» سبزترین گروه بازار بودند.
وضعیت شرکتهای بورسی سهام عدالت و نوسان قیمت هر سهم در این گزارش قابل مشاهده است.
شاخص کل بورس با رشد 6 هزار و 605 واحدی در تراز یک میلیون و 414 هزار و 339 واحدی ایستاد.
تهران - ایرنا - شاخص کل بورس تهران در ادامه روند صعودی یک هفته اخیر، امروز نیز با 6 هزار و 605 واحد افزایش، در ارتفاع یک میلیون و 414 هزار واحدی قرار گرفت.
شاخص کل بورس تهران در آخرین روز هفته پایانی متعادل داشت و 0.47 درصد افزایش به کار خود در ارتفاع یک میلیون 414 هزار و 338 واحد پایان داد.
شاخص کل بورس با اُفت هزار و 16 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 406 هزار و 718 واحد قرار گرفت.
قرن نو نوشت: محسن رضایی با این همه تزهای اقتصادی حتی نتوانست یکی را به سرانجام برساند. مهمتر از آن اینکه او چنان وعده هایی به مردم داده بود که برآورده نشدن آن چیزی جز هزینه برای دولت رییسی به ارمغان نمی آورد.
محسن رضایی با این همه تزهای اقتصادی حتی نتوانست یکی را به سرانجام برساند. مهمتر از آن اینکه او چنان وعده هایی به مردم داده بود که برآورده نشدن آن چیزی جز هزینه برای دولت رییسی به ارمغان نمی آورد.