دوشنبه 16 شهریور 1405

شاخص کل بورس

شاخص کل بورس

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه مشرق نیوز

وضعیت شرکت‌های بورسی سهام عدالت و نوسان قیمت هر سهم در این گزارش قابل مشاهده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

امروز، شنبه 10 مهر ماه 1400، شاخص کل بورس بیشترین رشد را در سال جاری ثبت کرد.

خبرگزاری ایسنا

روند حرکت بازار سرمایه در نخستین روز هفته جاری صعودی بود؛ به طور که شاخص کل بورس بیش از 36 هزار واحد افزایش یافت.

خبرگزاری مهر

در پایان معاملات امروز 10 شهریور بورس تهران، شاخص کل بورس با رشد 36 هزار واحدی به یک میلیون و 473 هزار واحد رسید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شاخص کل بورس تهران اولین روز هفته را با رشد چشمگیر 36 هزار واحدی به پایان رساند.

وب‌گاه خبر آنلاین

شاخص کل بورس در نخستین روز هفته رشد بیش از 36 هزار واحدی را رقم زد و بر پله یک میلیون و 473 هزار و 482 واحد ایستاد.

وب‌گاه مشرق نیوز

کارشناس بازار سرمایه گفت: آفت و ترمز سرمایه‌گذاری در کشور نرخ بالای سود بانکی و اوراق است که این امر باعث می شود تا سرمایه‌گذاران با تعلل اقدام به تصمیم‌گیری برای سرمایه‌گذاری در بازار سهام کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

شاخص کل بورس پس از رشد 17هزار و 396واحدی (1.2درصد) در ارتفاع یک میلیون و 456هزار واحد قرار گرفت.

خبرگزاری مهر

شاخص کل بورس در کمتر از یک ساعت ابتدای معاملات امروز، شنبه، دهم مهرماه 1400 با رشد 22 هزار واحدی به 1 میلیون و 459 هزار واحد رسید.

وب‌گاه الف

کارشناس بازار سرمایه به تاثیر فروش اوراق با نرخ سود بالا و تاثیر آن بر روند معاملات بازار اشاره کرد و گفت: آفت و ترمز سرمایه‌گذاری در کشور نرخ بالای سود بانکی و اوراق است که این امر باعث می شود تا سرمایه‌گذاران با تعلل اقدام به تصمیم‌گیری برای سرمایه‌گذاری در بازار سهام کنند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

شاخص کل بورس در ساعت 9:45 دقیقه با رشد 21 هزار و 603 واحد، روی پله یک میلیون و 423 هزار واحدی قرار گرفت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شاخص کل بورس تهران با رشد 21 هزار و 600 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 458 هزار واحد قرار گرفت.

وب‌گاه مشرق نیوز

شاخص بورس با رشد 10هزار واحدی در 10دقیقه آغازین معاملات امروز همراه شد.

وب‌گاه تابناک

این پیمانه تیتر‌هایی همچون یارانه معیشتی مهر امشب واریز می‌شود، نوسان شاخص کل بورس در آغاز هفته، روز‌های منفی بازار بورس فرصتی برای خرید سهام، روند افت 5 روزه سهام آمریکا متوقف شد، قیمت جهانی طلا تقویت شد، طلای سیاه در مرز 80 دلار مستقر شد و جزئیات تامین ارز کالا‌های اساسی در شش ماهه امسال را در بر دارد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

شاخص کل بورس تهران امروز (شنبه) با رشد 6 هزار و 237 واحدی کار خود را آغاز کرد.