چهارشنبه 8 مرداد 1404

شب عید این استان‌ها بارانی هستند

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
شب عید این استان‌ها بارانی هستند

چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی ابرناکی، رگبار باران و وزش باد رخ می‌دهد.

سازمان هواشناسی از افزایش ابر، رگبار باران، وزش باد شدید، گاهی گرد و خاک و نیز افزایش دمای هوا در نقاط مختلف کشور خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (شنبه) و فردا (یکشنبه) در اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر است و تنها در جنوب شرق کشور وزش باد پدیده غالب است.

دوشنبه - با گذر موج تراز میانی جو از نوار جنوبی کشور - در جزایر واقع در شرق خلیج فارس، جنوب فارس، شرق هرمزگان و ارتفاعات زاگرس مرکزی در کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

سه‌شنبه در جنوب شرق فارس، هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده، وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود

طی این روز در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز نیز وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

چهارشنبه - با ورود سامانه بارشی به غرب کشور - در شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی ابرناکی، رگبار باران و وزش باد رخ می‌دهد.

دوشنبه و سه‌شنبه در شمال غرب و سواحل شمالی کشور افزایش نسبی دما و چهارشنبه و پنجشنبه کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

در ضمن، طی هفته جاری در مرکز، شرق و شمال شرق کشور روند افزایش نسبی دما حاکم است.

از میان اخبار

پیک عفونت‌های تنفسی در نوروز 1404

سم خاموش در مغز‌ها و خشکبار مانده

نرخ دیه سال 1404 اعلام شد

«دلبر» به «کلسی ویروس» مبتلا شد