شروط عجیب اتحادیه جهانی کشتی برای برگزاری مسابقات جهانی
![شروط عجیب اتحادیه جهانی کشتی برای برگزاری مسابقات جهانی](https://www.mizanonline.com/files/fa/news/1399/4/16/2657000_326.jpg)
اتحادیه جهانی کشتی برای برگزاری مسابقات جهانی بزرگسالان در سال 2020 شروط عجیبی تعیین کرده است.
خبرگزاری میزان - بعد از کش و قوسهای فراوان و با توجه به تعویق بازیهای المپیک 2020 توکیو و برگزاری این رقابتها در سال 2021 سرانجام اتحادیه جهانی کشتی تصمیم به برگزاری مسابقات جهانی در سال جاری میلادی گرفت.
بر این اساس میزبانی این مسابقات قرار است در آخرین ماه سال جاری میلادی (آذر) در صربستان برگزار شود، اما شروط عجیبی برای برگزاری این رقابتها تعیین شده است.
بر این اساس این مسابقات در صورتی برگزار خواهد شد که 8 تیم از 10 تیم برتر سال قبل و 70 درصد از شرکتکنندگان در مسابقات جهانی سال 2019 در آن حضور داشته باشند.
البته با توجه به شیوع موج دوم ویروس کرونا و مشخص نبودن شرایط جهان در ماههای آینده برگزاری این مسابقات همچنان قطعی نیست و در هالهای از ابهام قرار دارد و قرار است در جلسه بعدی اتحادیه جهانی که مرداد برگزار خواهد شد، تصمیمگیری شود.
- بیشتر بخوانید:
- انتخاب کشتیگیران برای مسابقات جهانی طبق ضوابط سال گذشته