شروع ضعیف پرسپولیس و پیروزی آبیپوشان
تهران - ایرنا - کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به بررسی هفته نخست و آغاز لیگ ایران پرداخت و شروع به کار پرسپولیس در این رقابتها را ضعیف عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در آغاز بیستمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاههای ایران، به بررسی هفته نخست این رقابتها پرداخت.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: پرسپولیس با تساوی بدون گل مقابل سایپا شروع ضعیفی در لیگ برتر فوتبال ایران داشت. فینالیست لیگ قهرمانان آسیا در سال 2020 مقابل تیمی متوقف شد که فصل گذشته در آستانه سقوط به لیگ دسته اول قرار داشت و تنها 2 امتیاز با سقوط فاصله داشت. در این مسابقه «کمال کامیابینیا» از ترکیب تیم قهرمان فصل گذشته ایران اخراج شد.
از طرفی دیگر تیم مطرح تهرانی یعنی استقلال موفق شد با 2 گل «وریا غفوری» و «ارسلان مطهری» تیم تازه لیگ برتری شده مس رفسنجان را شکست دهد.
تیمهای گلگهر، شهر خودرو، و نساجی هم دیگر تیمهای پیروز هفته نخست لیگ ایران بودند.
*س_برچسبها_س*