شرکت گرانفروش بلیت اربعین نقرهداغ شد

فعالیت یک شرکت خدمات مسافرت هوایی و مجوز فروش اینترنتی بلیت آن شرکت بهدلیل گرانفروشی در بازه زمانی اربعین، به مدت یک ماه تعلیق شد.
مطابق بند 10 بخشنامه ای به تاریخ 29 تیرماه 1404 و در راستای اعمال اختیارات قانونی مندرج در ماده 5 قانون هواپیمایی کشوری مصوب 1328 و نظارت بر فعالیتهای هواپیمایی کشوری به منظور حفظ مصالح عمومی و با استناد به مفاد مصرحه در ماده 16 قانون هواپیمایی کشوری و نیز بهدلیل عدم رعایت ماده 30 آییننامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی و با استناد به ماده 31 آییننامه اخیرالذکر، پروانه فعالیت شرکت خدمات مسافرت هوایی «رهبال آسمان» و مجوز فروش اینترنتی این شرکت از تاریخ 15 مردادماه 1404 بهدلیل گرانفروشی بلیت هواپیما در بازه زمانی اربعین، به مدت یک ماه تقویمی تعلیق می شود.
بدیهی است طبق ماده 19 آییننامه هیأت وزیران ناظر بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و زیارتی، قبول هرگونه تعهد جدید در مدت تعلیق، منجر به لغو مجوز فعالیت آن شرکت خواهد شد.
لازم به ذکر است رفع تعلیق شرکت فوق، از طریق اعلام رسمی این سازمان و صرفاً پس از پایان مدت تعیینشده، منوط به سپردن تعهد کتبی مبنی بر رعایت کامل مفاد آییننامه مذکور و عدم ارتکاب مجدد به تخلفات نرخی در آینده خواهد بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.