یک‌شنبه 2 آذر 1404

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان، به 225 نفر رسید / 25 تن از این افراد، از اتباع خارجی هستند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان، به 225 نفر رسید / 25 تن از این افراد، از اتباع خارجی هستند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون 225 نفر بر اثر گزش پشه آئدس به تب دنگی مبتلا شده‌اند که 218 نفر از مبتلایان مربوط به شهرستان بندرعباس هستند.

به گزارش خبرآنلاین، یحیی میرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با اشاره به افزایش مبتلایان به تب دنگی در استان اظهار کرد: تا امروز شمار مبتلایان به این بیماری به 225 نفر رسیده است که 174 نفر آقا و 51 نفر خانم هستند.

ایسنا در خبری نوشت: میرزاده افزود: در این مدت، 61 نفر از بیماران در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

وی با بیان اینکه 200 نفر از مبتلایان ایرانی و 25 نفر اتباع خارجی ساکن در کشور هستند، تصریح کرد: اکثریت بیماران با 218 مورد در بندرعباس ثبت شده‌اند.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، افراد مبتلا تا دو هفته باید از پشه‌بند استفاده کنند تا مجدداً مورد گزش پشه آئدس قرار نگیرند. تب دنگی تنها از طریق گزش این پشه منتقل می‌شود و راه مؤثر مقابله، حذف محل‌های تخم‌ریزی پشه شامل آب‌های راکد کولرها، آب زیرگلدان‌ها، لاستیک‌های فرسوده، قوطی و بطری‌ها، قایق‌های فرسوده و چاله‌های آسانسور است.

در روز یکشنبه دوم آذر، میرزاده توصیه کرد: افراد در صورت مشاهده علائم تب بالا، سردرد شدید، درد عضلات و مفاصل و همچنین بروز جوش‌های پوستی، شهروندان بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنند.

233217

کد مطلب 2146508