شناخت حضرت فاطمه درک شب قدر است
استاد دانشگاه و حوزه گفت: امام صادق (ع) می فرمایند فمن عرف فاطمه حق معرفتها فقد ادرک لیل القدر؛ یعنی هرکس فاطمه (س) را آنگونه که حق شناختنش است بشناسد، بدرستی که لیل القدر را درک کرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد یزدانی در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (ع) در روز 20جمادی الاخر، در مکه در حالی که پیامبر اسلام (ص) 45سال بوده و بعضی گفته اند روز جمعه سال دوم یا پنجم بعد از بعثت رسول گرامی اسلام (ص) از خدیجه متولد شدند.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: شهادت آن حضرت بنا به روایتی در سوم جمادی الاخر سال 11هجری یعنی تقریبا95روز بعد از رحلت پدر بزرگوارش و بنابر بعضی روایات 75روز بعد از رحلت پدر بزرگوارشان یعنی در13جمادی الاول است..
وی افزود: امام صادق (ع) میفرمایند: حضرت فاطمه زهرا (س) دارای9اسم در نزد خداوند است؛ فاطمه (از شر آتش جهنم به دور است)، صدیقه (معصوم و بسیار راستگو، مبارکه (صاحب برکت)، طاهره (پاکیزه)، زکیه (رشدکننده در کمالات)، راضیه (راضی به قضای خداوند)، مرضیه (مورد پسند خداوند)، محدثه (ملائکه با اون سخن می گویند)، زهرا (نورانی) این نه ویزگی است.
یزدانی در ادامه گفت: مقام و منزلت حضرت زهرا به قدری بالاست که کلمات و زبان ما نمی تواند آن را بیان کند و لذا می بایست برای شناختن آن بانوی بزرگوار به خود معصومین و کلام آن ها رجوع کنیم و حقیر برای بازگو کردن فضایل آن بانوی محترمه به این حدیث از امام صادق (ع) که در جلد 43بحارالانوار آمده بسنده می کنیم.
این استاد دانشگاه گفت: امام صادق (ع) میفرمایند: فمن عرف فاطمه حق معرفتها فقد ادرک لیل القدر؛ یعنی هرکس فاطمه (س) را آنگونه که حق شناختنش است بشناسد، بدرستی که لیل القدر را درک کرده است.
محمد یزدانی در ادامه خاطرنشان کرد: این حدیث بیان می کند که بین بانوی اسلام حضرت فاطمه (س) و شب قدر که شبی بسیار با عظمت است رابطه ی نزدیکی وجود دارد که اجمالا به چند مورد اشاره می کنم، شب قدر مجهول القدر است و بدون تردید این بانوی بزرگ نیز مجهول القدر است
وی افزود: شب قدر در بین شب های سال پنهان است و قبر بانوی اسلام نیز مجهول است؛ شب قدر از هزارماه با عظمت تر است و حضرت فاطمه (س) نیز با عظمت تر از همه زنان است و شب قدر زمان نزول دفعی قرآن بود و فاطمه (س) نیز همه انوار امامت و ولایت را یکجا داراست، اما متاسفانه این بانوی بزرگ هم در زمان حیاتشان و هم در عصر کنونی آنطور که باید و شاید شناخته نشد.
انتهای پیام /